Tai pirmas kartas, kai 37-erių Sasekso hercogienė dalyvauja pagerbimo ceremonijoje. Ji, priešingai nei karalienė Elizabeth II, Kembridžo kunigaikštienė Catherine ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla, stovėjo kitame balkone.

Pirmagimio besilaukianti M. Markle oficialiai ceremonijai pasirinko klasikinio, tiesaus kirpimo „Givenchy“ mados namų paltą, prie kurio priderino veliūrinį galvos aksesuarą. Hercogienės plaukai buvo sušukuoti į precizišką kuodelį, įvaizdį pagyvino deimantiniai auskarai.

Meghan Markle

M. Markle paltą puošė viena aguonos žiedo dekoracija. Britai švarkų atlapuose nešioja aguonos žiedą, taip išreikšdami savo pagarbą žuvusiems. Šis atminimo ir pagarbos simbolis, kilęs iš Belgijos, kur vyko vieni didžiausių Pirmojo pasaulinio karo mūšių.

Sviedinių išvarpytuose Flandrijos laukuose vasarą žydėdavo aguonos. Raudonuojantys laukai Britanijos kariams asocijavosi su žuvusiais arba sunkiai sužeistais draugais.

Kembridžo kunigaikštienė prie prabangaus, militaristinio stiliaus „Alexander McQueen“ palto prisegė tris dekoratyvinius aguonos žiedus ir dailiai žibančią sagę. Simboliškų būta ir kunigaikštienės auskarų – perlų auskarai buvo gėlės žiedo formos.

Kate Middleton

Daugiau hercogienių įvaizdžių nuotraukų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)