Sasekso hercogienė pageidavo smaragdais puoštos tiaros, tačiau šiam norui išsipildyti nebuvo lemta, esą prabangūs akmenys galėjo atkeliauti iš Rusijos, praneša „The Sun“.

Karališkajai šeimai artimas šaltinis leidiniui pasakojo, kad karalienė aiškiai išreiškė savo poziciją princui Harry, teigdama, kad „Jai Meghan – DELFI) teks ta tiara, kurią aš jai duosiu“.

Anot leidinio, karalienė taip pat iškėlė klausimą, kam nuotakai nuometas, esą ji tuokiasi jau antrąjį kartą. Šaltiniai teigia, kad karalienė Sasekso hercogienę taip pat pavadino „sudėtinga“.

Meghan Markle

M. Markle viešai niekada neužsiminė apie šį incidentą ir dar prieš mėnesį interviu teigė esanti palaiminta, kad galėjo pasirinkti deimantinę tiarą iš karalienės privačios kolekcijos.

Hercogienė neišsidavė, kad tiara, kurią ji pasidabino per vestuves, nebuvo jos pirmasis pasirinkimas.

„Mudu su Harry nuvykome į Bakingamo rūmus susitikimui su Jos didenybe karaliene tam, kad išsirinkčiau vieną iš galimų tiarų. Tai buvo nepakartojama, siurreali diena, kaip galite įsivaizduoti.

Tiara, kurią pasirinkau, matuojantis iš tiesų išsiskyrė iš kitų. Manau, ji buvo tobula, tokia paprasta ir subtili, ji puikiai tiko prie Clare Waight Keller kurtos suknelės“, – anksčiau yra teigusi M. Markle.

Vis dėlto, britų žiniasklaidos teigimu, M. Markle ir karalienė Elizabeth II palaiko šiltus santykius ir princas Harry tuo išties didžiuojasi.

Meghan Markle

Naujoje žurnalisto Roberto Jobsono knygoje, kuri pašvęsta princui Charlesui, minimas ir jo sūnaus Harry elgesys priešvedybiniu laikotarpiu. Knygoje teigiama, kad prieš vestuves Vindzoro pilyje Harry elgėsi kaprizingai. Esą savo pavaldiniams jis pakeltu tonu pareiškė: „Ko Meghan panorės, tą ir turės“.

Žurnalistui informaciją teikusių šaltinių teigimu, karalienė į tokį princo Harry elgesį nenumojo pirštu ir privataus pokalbio metu pastatė jį į vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)