2018 metų modelis yra visu 100 proc. pagamintas iš sidabro pagrindo ir „Swarovski“ deimantų bei kainuoja 1 mln. JAV dolerių. Teigiama, kad šiai liemenelei pagaminti prireikė 930 valandų rankų darbo ir 2 tūkst. 100 deimantų.

Savo „Instagram“ paskyroje E. Hosk liemenėlę pavadino „savo karščiausia svajone“ ir „geriausia gimtadienio dovana“, mat „Victoria's Secret“ angelas madų šou išvakarėse švęs 30 gimtadienį.

„Victoria's Secret“ parduotuvėse bus parduodama ir milijoną kainuojančios liemenėlės kopija. Kopija bus puošta „Swarovski“ kristalais ir kainuos 250 JAV dolerių.

Brangiausia visų laikų „Fantasy Bra“ liemenėlė buvo pristatyta per 2000-ųjų šou, ją vilkėjo legendinė manekenė Gisele Bundchen. Kaina buvo stulbinanti – net 15 mln. JAV dolerių, tačiau su metais buvo pristatomos vis pigesnės liemenėlės versijos.

GIsele Bundchen
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)