Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

Pasirodo, ši drabužių išparduotuvė gyvuoja pusmetį, čia pardavinėjamos negarantinės, išparduodamos dėvėtos ir defektuotos prekės, jos yra pigesnės nei kitur. Daug drabužių čia atkeliauja iš Vokietijos ir Italijos. Apie savo drabužių verslą atvirai papasakojo parduotuvių savininkė Ligita Ozolienė.

„Jeigu prekė yra matuota ir internetinėje prekyboje grąžinta, mes ją laikome dėvėta preke. Juk mes nežinome, kiek dienų žmogus ją nešiojo. Mes tą prekę sutvarkome, paruošiame ir parduodame jau kaip dėvėtą prekę.

Tokios prekės etiketėje pažymėta, kad ji – dėvėta ar defektuota, kad neklaidintume klientų. Norime, kad jie suprastų, į kokią parduotuvę ateina. Taip pat turime įvairių drabužių ir iš senesnių kolekcijų – jie yra nauji ir be defektų. Tiesa, tokios prekės yra negarantinės, jų grąžinti nebegalima.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

Parduotuvėje vyksta didmeninė ir mažmeninė prekyba. Mes patys siūlome prekes net kitoms įmonėms – įvairius likučius, dėvėtas, defektuotas prekes, senesnio modelio drabužius“, – sakė išparduotuvės savininkė Ligita Ozolienė.

Išparduotuvėje galima įsigyti stilingų drabužių, garsių prekinių ženklų ir net darbinių rūbų.

Atkreipėme dėmesį, kad išparduotuvėje yra „Diesel“, „Richmond“, „Trussardi“, „Gerry Weber“, „Camel Active“, „Liu Jo“, „Cos“ drabužių. Akį patraukė ir ant lentynos besipuikuojanti dizainerio Karlo Lagerfeldo delninukė.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

„Prekiniai ženklai keičiasi, kiekvieną kartą būna vis kitokie. Kartais gauname vienokių, kartais – kitokių. Kartais patys nežinome, kokie prekiniai ženklai šiuo metu parduotuvėje yra. Reikia sekti ir ieškoti.

Būna, kad kokia parduotuvė užsidaro ir mums pasiūlo nusipirkti tą visą parduotuvę. Mes nuperkame, tačiau ir nežinome, kokių ten prekinių ženklų rasime“, – teigė verslininkė.

Ypatingi drabužiai – pasiturintiems klientams

Aksesuarų ir drabužių kainos parduotuvėje vyrauja nuo 3 iki 500 eurų. Pasak Ligitos, mažeikietės – mėgsta prabangą, yra reiklios ir darbščios.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

„Jeigu atvirai, aš Mažeikius prilyginu Kaunui. Mažeikiečiai nori garsių prekinių ženklų. Jeigu moterys atranda sau patinkančią prekę – netaupo, tik duoki prekę.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

Pas mus apsiperka dirbančios moterys. Tos, kurios užsidirba ir nori sau kažką nusipirkti.

Kainos – įvairios, viskas priklauso nuo savikainos. Taip, būna klientų, kai ateina ir sako: „Kokia kaina!“. O aš tokiems klientams sakau, kad jų labai geras skonis, mat prie pačios brangiausios striukės atsistojo! Tokios prekės yra neeiliniams klientams, kurie gali tą prekę uždirbti.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

O aš dirbu tam, kad tas žmogus nusipirkęs tą drabužį žinotų, kad ši prekė turi savo vertę. Juk kiekvieną žmogų, pirmiausia, sutinkame pagal išvaizdą!

Todėl aš visą laiką ieškau išskirtinumo. Man pačiai patinka kitaip atrodyti ir mano klientai yra tokie, kurie mėgsta išskirtinumą ir gali sau leisti nusipirkti sau patinkantį drabužį, kurie dirba ir nori į save investuoti. O mažeikiečiai gali sau tai leisti“, – dėstė „Ligita Outlet“ šeimininkė.

Kita Ligitos parduotuvė Mažeikiuose gyvuoja jau 13 metų. O turėti tokią parduotuvę, kurią atidarė dabar, buvo jos svajonė.

Ligita Ozolienė

„Ateities planuose – šį tinklą plėsti. Idėjų turiu ir daugiau, čia tik pati pradžia“, – sakė ji.

Kainų skirtumai akivaizdūs, kai ką nusipirkti gali ir senjorai

Ligita teigė, kad prekės išparduotuvėje pigiau nei kitur apie 50 procentų, o kitos – net 70 procentų.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose
Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

Pavyzdžiui, „Trussardi“ rankinės internete kainuoja 350 eurų, Mažeikiuose – 100 eurų, o jei gerai pasiderėsi – galima ir už 80 eurų įsigyti. „Diesel“ džinsai čia – 69 eurai, o „Akropolyje“ – 240 eurų. Dėl tokių prekių išparduotuvėje apsilanko žmonės ir iš Klaipėdos, Kauno ar Palangos.

Už 32 eurus čia galima rasti firminį švarką, už 22 eurus – kelnes ar džinsus. Norint viską susikomplektuoti – 100 eurų. Už juos galima įsigyti megztuką, kelnes, marškinukus, šalikėlį. Už 100 eurų su pardavėjos pagalba galite apsirengti nuo galvos iki kojų.

Drabužių išparduotuvė Mažeikiuose

„Net ir senjorės čia gali sau leisti įsigyti drabužių. Pavyzdžiui, tos, kurios nesirūpina savo vaikais, o savo santaupas leidžia sau. Juk yra tokių, kurios dar rūpinasi vaikais, todėl joms labai sunku kažką įsigyti. Tačiau tos, kurios tinkamai išsiauklėjo savo vaikus, palaidinę už 22 eurus gali sau leisti.

Kitos senjorės rūbams skiria ir 50 eurų. Viena neina plaukų dažyti, kita neturi pridėtų nagų, bet ji nusiperka sau palaidinę. Mes jomis labai džiaugiamės, įvertiname.

Vienos klientės atvyksta kartą per mėnesį ir po palaidinę nusiperka, o kitos – atvažiuoja kartą per pusmetį ir išeina su keliais maišais. Vieni mėgsta įsigyti smulkmenas, kiti – stambesnius pirkinius“, – apie savo klientes atviravo išparduotuvės savininkė L. Ozolienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)