Mamos žino – už tai, kaip kunigaikštienė atrodo šiandien, ji gali būti dėkinga tik sau ir savo valiai. Po trečiojo vaiko gimimo Kate tikrai galėjo sau leisti atsipūsti ir neskubėti sugrįžti į norimas formas. Tačiau viską sustyguoti ji suspėjo vos per penkis mėnesius – pradedant pagražėjusiomis kūno formomis, baigiant nauja šukuosena.

Vis tik, atsiradus naujam visuomenės pasigėrėjimą pelniusiam žmogui – tarsi nuo raudonojo kilimo nužengusiai hercogienei Meghan – nori nenori tenka palaikyti aukštą įvaizdžio kartelę ir šiek tiek lygiuotis.

Kate Middleton

Tinkama laikysena ir sportas

Kate skiria didelį dėmesį savo laikysenai. Po princo George'o gimimo, ji pasamdė asmeninę trenerę Louis Parker. Trenerė laikosi nuomonės, jog kiekvieno vaiko gimimas turi įtakos moters laikysenai.

Kembridžo kunigaikštienei ji yra pasakiusi: „Jūsų laikysena yra koreguotina, tad stenkitės kuo dažniau atlošti pečius, o per treniruotes daugiau dėmesio skirti pilvo raumenų vystymui ir viršutinės kūno dalies stiprinimui.“

Kate iš tiesų didelį dėmesį skiria pilvo raumenų stiprinimui, o tai svarbu kiekvienai pagimdžiusiai moteriai. Vienas mėgstamiausių jos pratimų – kojų kilnojimas gulint ant didelio jogos kilimėlio.

Apatinei kūno daliai stiprinti K. Middleton renkasi pusvalandžio trukmės bėgimą, taip pat sporto salėje atlieka įtūpstus, pratimus vidiniai šlaunų daliai ir klubams su svareliais ant čiurnų.

Štai dar kelios priežastys, kodėl K. Middleton šiandien gali pasigirti puikia figūra: stacionaraus dviračio mynimas, joga ir plaukimas. Bekingemo rūmai turi privatų baseiną, kuriame kunigaikštienė ir praktikuojasi. Kalbama, kad būtent ten ji plaukimo moko ir savo vaikus princą George'ą ir princesę Charlotte.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Ar žinojote, kad be visų šių užsiėmimų K. Middleton yra ir prisiekusi teniso gerbėja? Ji ne tik stebi prestižinį Vimbldono čempionatą, bet ir pati ima raketę į rankas. Sakoma, Kate mėgsta į dvikovą iškviesti savo vyrą princą Williamą – esą tai sportas, kuriame ji nušluosto princui nosį.

Visų svarbiausia – mityba

K. Middleton nėra alinančių dietų šalininkė, ji mieliau renkasi visavertę mitybą ir ypač mėgsta trintus kokteilius iš lapinių kopūstų, špinatų, į kurį įmaišo sveikatai ypač naudingą spiruliną.

Laikotarpiu, per kurį stengėsi numesti nėštumo metu priaugtą svorį, K. Middleton vadovavosi viena taisykle – jokių miltinių produktų.

Pusryčiams kunigaikštienė rinkdavosi pernakt išmirkytus avižų dribsnius su mėlynėmis, užkandžiavo avižų trapučiais su riešutų sviestu ar humusu. Pietums ir vakarienei rinkdavosi liesą, baltymais praturtintą mėsą arba daržovių salotas, gardintas česnaku, imbieru, prieskoniais ar citrina.

Kate Middleton

Naujai pradžiai – nauja šukuosena

Balandį pasaulį išvydus trečiajai atžalai – princui Louisui – Kate motinystės atostogos tetruko penkis mėnesius, jau spalį ji oficialiai ėmėsi karališkų pareigų.

Pirmieji ženklai, signalizavę, kad Kate pasiryžusi sugrįžti – gerokai patrumpėjusios plaukų sruogos. Įžymybių plaukų stilistas Jasonas Collieris sako, kad kunigaikštienė nusirėžė kasas ir gaivumo įvaizdžiui suteikė sruogelėmis pašviesinusi plaukus.

„Panašu, kad Kate buvo atliktas plaukų šviesinimas sruogelėmis, suteikiantis „saulės nubučiuotų plaukų“ efektą. Tai puikus būdas paslėpti atsirandančius žilus plaukus. Kate – natūrali tamsiaplaukė, tad bet kokia žila sruoga būtų vizualiai gerai matoma. Šiek tiek pašviesinusi plaukus ji žengė protingą žingsnį – ne tik paslėpė kelis žilus plaukus, bet ir suteikė savo įvaizdžiui gaivos. Dabartinė jos plaukų spalva puikiai išryškina veido bruožus“, – teigė J. Collieris.

Anot plaukų stilisto, Kate, kaip ir visos neseniai pagimdžiusios motinos, neišvengė padidėjusio plaukų slinkimo, tačiau net ir šiuo metu jos plaukai atrodo neįtikėtinai sveiki ir blizgūs.

Žinoma, nereikėtų pamiršti, kad prieš visus svarbius renginius Kate plaukais rūpinasi jos asmeninė stilistė Amanda Cook Tucker. Ji teigia, kad kunigaikštienės šukuosenų formavimui visuomet yra paruošusi bent 3 plaukų garbanojimo žnyples, 2 džiovintuvus ir mažiausiai 13 skirtingų plaukų šukų.

Kate Middleton

Viso gero minkštam akių pieštukui

K. Middleton nuo savo pečių nusimetė kelerius metus vien atsisakydama vienos dekoratyvinės kosmetikos priemonės – minkštos konsistencijos akių pieštuko (angl. kohl).

Įžymybių makiažo guru Lauren Naylor sako, kad tokiu pieštuku apibrėžus visą akį, ji vizualiai sumažėja. O tai, anot specialistės, sendina.

Kate Middleton, Londonas 2018 m.

Pastaruoju metu kunigaikštienė kietesniu ir plonesnę liniją brėžiančiu pieštuku išryškina išorinį akių kamputį ir subtiliau – visą blakstienų augimo liniją.

Įprastam dieniniam makiažui kunigaikštienei užtenka drėkinančio makiažo pagrindo, antakių pieštuko, akių pieštuko, blakstienų tušo ir nude atspalvio lūpų dažų.

Daugiau K. Middleton nuotraukų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)