Daugiau nei 30 skirtingų įvaizdžių pademonstravusi hercogienė buvo giriama už nepriekaištingą skonį, kartais – kritikuojama už menkas stiliaus klaidas, pavyzdžiui, pamirštą nukirpti suknelės etiketę ar gluminantį, tarsi permatomą sijono audinį.

Vis dėlto, karališkojo etiketo ekspertai būtų numoję ranka į visus mažmožius, jei ne viena problema – kunigaikštienės polinkis drabužiams su kišenėmis.

Pirmadienį, lankydamasi Naujojoje Zelandijoje, M. Markle pasirinko vilkėti trumpą švarko tipo suknelę. Suknelių ilgis – dar viena tema, kuria nepaliauja narplioti įvaizdžio ekspertai, teigdami, jog karališkosios šeimos moterims deramas drabužių ilgis yra iki kelių.

Tačiau blogybę šįkart tapo ne trumpa suknelė. Anot ekspertų, Meghan atrodė kiek per daug atsipalaidavusi.

„Ne paslaptis, kad Sasekso hercogas ir hercogienė stengiasi įnešti naujų vėjų į karališkąją šeimą – visuomenei atrodyti mažiau konservatyvūs, labiau atsipalaidavę, tačiau tuo pačiu – taktiški ir subtilūs. Tačiau laikyti rankas kišenėse – nedovanotina“, – portalui „DailyMail“ kalbėjo etiketo ekspertas Williamas Hansonas.

M. Markle dažnai laiko rankas kišenėse ir tai, anot eksperto, visuomenei sudaro įspūdį, jog ji „atsipalaidavusi, tačiau neprofesionali“.

Etiketo ekspertas taip pat sakė, kad M. Markle derėtų vengti drabužių su kišenėmis, nes kartais rankos jose atsiduria ir spontaniškai, nesąmoningai.

„Ar pasaulis nuo to, kad ji laiko rankas kišenėse, apsivers? Tikrai ne. Tai tik mažas nuokrypis nuo įprastai nepriekaištingų hercogienės manierų ir turėtų būti lengvai pataisomas“, – kalbėjo W. Hansonas.

Kūno kalbos ekspertė Judi James teigė blogą hercogienės įprotį pastebėjusi jau šių metų pradžioje.

„Princas Charlesas taip daro, princas Harry taip daro, net mažasis princas George'as kartais būna pastebimas tą darant, tačiau Meghan yra pirmoji moteris karališkoje šeimoje, kuri rankas į kišenes kiša viešumoje“, – J. James pasakojo „OK!“ leidiniui.

Anot jos, pagrindinė tokio elgesio priežastis – nesąmoningas noras pasislėpti, ypač, jei rankos į kišenes kišamos kuo giliau.

„Tai taip pat savotiškas sprendimas, kai jaučiamės nepatogiai nežinodami, kaip laikyti rankas, kai į mus nukreiptas visuomenės dėmesys“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)