Štai, penktadienio vakarą vykusių apdovanojimų metu Meghan vilkėjo įspūdingą „Oscar de la Renta“ mados namų suknelę, prie kurios priderino „Aquazzura“ batelius nedideliu kulnu. Šis įvaizdis – vienas įspūdingiausių viso vizito metu.

Prieš keletą dienų, susitikdama su Tongos salos karaliumi Tupou VI, hercogienė vilkėjo baltą šilkinę „Theia“ suknelę, o rankose laikė satininę „Givenchy“ delninę. Žiniasklaidoje netruko pasklisti straipsnių apie tai, jog Meghan atrodė tarsi dar kartą žengusi prie altoriaus.

Pro akis nepraslydo ir žydra marškinių tipo suknelė, tai „Veronica Beard“ prekės ženklo kūrinys. Prie suknelės puikiai derėjo „Banana Republic“ aukštakulniai su dirželiu.

Tuos pačius aukštakulnius ji priderino ir prie „Antonio Berardi“ švarko tipo suknelės, kurią vilkėjo sakydama kalbą per „Invictus“ žaidynių uždarymo ceremoniją.

Kviečiame pasižvalgyti į Sasekso hercogienės įvaizdžius vizito metu:

Per 16 dienų kelionę karališkoji pora lanko Australiją, Naująją Zelandiją, Fidžį ir Tongą. Australijoje šis vizitas pritraukė didelį žiniasklaidos dėmesį, bet jis taip pat taps išbandymu šios Tautų Sandraugos narės didelei respublikonų stovyklai, skeptiškai vertinančiai padėtį, kad Britanijos karalienė yra formali jų valstybės vadovė.

Britanijos karalienė Elizabeth II tebėra formali Australijos valstybės vadovė, bet šiame žemyne reikšmingai palaikoma idėja, kad šalis turėtų tapti respublika.

Harry ir Meghan kelionė oficialiai baigsis Naujojoje Zelandijoje spalio 31 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)