K. Middleton šia proga pasirinko vilkėti savo mylimų „Alexander McQueen“ mados namų suknelę, tačiau vargu ar ji galėjo tikėtis, kad šis sprendimas jai pelnys kritikos laviną.

Įprastai kunigaikštienė pasižymi nepriekaištingu skoniu ir yra pelnytai įtraukiama į stilingiausių pasaulio moterų sąrašą. Tačiau mados namų kurta vakarinė suknelė netruko būti pavadinta „blogiausiu kada nors matytu Kate įvaizdžiu“.

Kate neišgelbėjo nei deimantinė „Garrard“ tiara, kuri priklauso karalienės Elizabeth II asmeninei kolekcijai ir buvo pamilta šviesaus atminimo princesės Dianos, nei ant kairiojo peties prisegtas karališkosios šeimos ordinas su karalienės Elizabeth II atvaizdu.

Internetinėje erdvėje nestigo įvairiausių palyginimų ir replikų apie K. Middleton suknelę. Vieni sakė, kad suknelė tarsi priminė mokyklos išleistuvių apdarą, kiti – kad suknelė yra tarsi praeities, praėjusio amžiaus 9-ojo dešimtmečio, pranašas.

Etiketo ekspertas Williamas Hansonas taip pat pasidalijo savo įžvalgomis socialiniame tinkle. „Ir kam gi šiais laikais išvis reikalingas lygintuvas?“ – retoriškai klausė jis.

Who even needs to iron these days? #statebanquet pic.twitter.com/933Yg3E1cr— William Hanson (@williamhanson) 23 October 2018

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)