Pirmagimio besilaukianti Meghan nepastebėjo etiketės ir pasitempusi žingsniavo jai ir vyrui princui Harry ištiestu raudonu kilimu, aidint vietinių dainininkų skleidžiamoms muzikos natoms.

Prie ryškiai raudonos suknelės, kuri atspindėjo Tongos tautinės vėliavos spalvą, hercogienė priderino prabangius „Manolo Blahnik“ batelius ir „Christian Dior“ delninę. Suknelė šioje eilutėje – pigiausias akcentas, mat kainuoja kiek mažiau nei 400 eurų.

Vis dėlto, net šis nedidelis įvaizdžio nesusipratimas hercogienės nuotaikos neaptemdė – netrukus etiketė buvo pastebėta ir nukirpta, o Meghan dar kartą įrodė, kad nepastabumas ir stiliaus klaidos nesvetimos net ir karališkosios šeimos nariams.

Per ilgiau kaip dvi savaites trunkantį oficialų vizitą Harry ir Meghan lanko Australiją, Fidžį, Tongą ir Naująją Zelandiją, priklausančias Tautų Sandraugai – valstybių blokui, kurio dauguma narių yra buvusios Britanijos kolonijos.

Britanijos karalienė Elizabeth II tebėra formali Australijos valstybės vadovė, bet šiame žemyne reikšmingai palaikoma idėja, kad šalis turėtų tapti respublika.

Harry ir Meghan kelionė oficialiai baigsis Naujojoje Zelandijoje spalio 31 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)