Hercogienė puikiai interpretavo „black-tie“ aprangos kodą pasirinkdama žemę siekiančią mėlyną suknelę, puikiai atspindinčią Fidžio salą su jos vaiskiai mėlynu horizontu ir skaidriu žydru vandeniu.

Tai pirmoji suknelė Meghan garderobe, kuri taip išryškino apvalėjančias jos kūno formas. Prie prabangios, daugiau nei 1 tūkst. eurų vertės suknelės hercogienė priderino kabančius auskarus su deimantais, o įvaizdžio eilutę užbaigė juodais, po suknele vos matomais aukštakulniais.

Pastebima, kad suknelės su apsiaustu – dar viena hercogienės silpnybė, mat tokį suknelių modelį ji renkasi ne pirmą kartą. Jos garderobe – panašaus silueto Stellos McCartney suknelė.

„Safiyaa“ britų mados namams neabejingos tokios įžymybės kaip Kate Winslet, Jennifer Lopez, Holly Willoughby, o štai dabar į šį sąrašą oficialiai patenka ir karališkosios šeimos atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)