Čia žmonės prieš savaitgalį rengiasi laisviau ir kūrybiškiau, jaunatviškiau ir drąsiau. Trijuose padaliniuose dirba 3 tūkst. darbuotojų, visi jie pasiskirstę ir įsikūrę šešiuose pastatuose. Anot atstovės ryšiams su visuomene Vaidos Bičkutės, Lietuvoje įmonė turi tris padalinius – verslo bankininkystės, globalių paslaugų ir IT paslaugų centrus.

DELFI Stilius pasirinko įamžinti darbuotojus, zujančius naujame pastate Saltoniškių gatvėje, kur įsikūręs globalių paslaugų centras. Tiesa, jame galima sutikti ir iš kitų pastatų ateinančių to paties banko darbuotojų.

„Mūsų labai daug – esame daugiau negu 100 universitetų studentai iš viso pasaulio, turintys daugiau kaip 100 specialybių, čia dirba užsieniečiai ar iš užsienio grįžę lietuviai, aukščiausio lygio vadovai ir ką tik karjerą pradėję jaunieji specialistai, tad ir aprangoje atsispindi įvairovė, pomėgiai, požiūriai – ir tą įvairovę mes palaikome.

Dauguma mūsų komandų yra globalios – dirba išvien su kolegomis kitose šalyse, aptarnauja ir kuria bankininkystės bei IT sprendimus visai mūsų banko grupei. Lietuvoje su klientais dirba nedidelė dalis darbuotojų – natūraliai jiems galioja šiek tiek griežtesnės aprangos kodo taisyklės. Tačiau visiems darbuotojams rekomenduojame rinktis business casual stilių, vis tik apranga priklauso ir nuo padalinio ar darbuotojo pareigų. Penktadienius vadiname „džinsų diena“ – dažniausiai ir vadovai, ir darbuotojai penktadieniais mielai renkasi laisvesnę aprangą“, – darbo aplinkos subtilybes aiškino atstovė ryšiams su visuomene Vaida Bičkutė.

Įdomu tai, kad naujame pastate įsikūrę darbuotojai čia guviai nusiteikę, jaunatviški, besišypsantys. O ko čia liūdėti, kai darbo vietoje yra įrengti net ir miegojimo kambariai, kurie beveik visada užimti. Pasirodo, nuovargį pajutęs darbuotojas visada gali nueiti ir pamiegoti, atgauti jėgas ir grįžęs kibti į darbą. Tenka pripažinti, kad apie tokį darbą, kurio metu galima pamiegoti, yra pasvajojęs ne vienas.

Čia pat yra ir kitos poilsio, žaidimų zonos, sporto klubas.

Tad kviečiame pasižiūrėti, kaip atrodo „Danske bank“ darbuotojai paskutinę darbo savaitės dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)