Jai kompaniją sutiko palaikyti Darjušo Lavrinovič žmona Edita, kuri ant podiumo grįžta po itin ilgos pertraukos, todėl šį amplua priima kaip be galo didelį iššūkį. Ne paslaptis, kad Edita prieš du dešimtmečius profesionaliai užsiėmė modelio karjera, tad praėjus tokiam laiko tarpui sugrįžimui ant podiumo jaučia ne tik šiltus jausmus, bet ir didžiulę atsakomybę, rašoma pranešime spaudai.

Darjušas ir Edita Lavrinovičiai

Šeštadienio vakarą vestuvių parodoje vyks net 11 vestuvinių kolekcijų pristatymas „Išteku.lt Wedding Fashion Show“, tarp kurių sukneles pademonstruos vestuvių mados ir stiliaus studijos „D’Dress“ ir „Diva“ iš Kauno. Šose studijose galima rasti „Milla Nova“, „Crystal design“, „Lorenzo Rossi“, „Oksana Mukha“, „Anna Sposa“, „Eva Lendel“ ir „Pronovias“ naujausias kolekcijas.

„Ne tik ant podiumo, bet ir salonuose pristatome tas vestuvines sukneles, kurios šiuo metu pristatomos ir užsienyje, neatsiliekame nė savaite“, – teigia „D’Dress“ įkūrėja Daiva Šimkevičienė.

Pačiais naujausiais vestuvinių suknelių modeliais pasipuoš Tatjana ir Edita. Kokiais konkrečiai – neatskleidžiama, bet kalbama, kad suknelės bus itin drąsios ir išskirtinės. Prie Editos ir Tatjanos tandemo prisijungs ir „Žalgirio“ žaidėjo Mariaus Grigonio žmona Salomėja. Didžiausia staigmena publikai bus tai, jog Salomėja laukiasi, tad vestuvių mados šou sferoje tai nemažas iššūkis.

„Šiam renginiui išties ruošėmės itin uoliai ir su geriausiomis emocijomis. Mūsų pagrindinis tikslas buvo Lietuvos nuotakoms ir kviestiniams svečiams atvežti pačias naujausias, pasaulinėmis tendencijomis alsuojančias sukneles. Tačiau stengėmės į antrą planą nenustumti ir mūsų pačio pasirodymo.

Žinant, kokį gilų jausmą sukelia gyvas ir profesionalus muzikos atlikimas, pakvietėme Lietuvoje žymiausią smuikininką virtuozą V. Čepinską su savo žmona Viktorija ir fortepijonu skambinančią Giedre Špečkauskaite sugriežti visame pasaulyje puikiai žinomą kūrinį. Viliamės, kad šis kūrinys ir jo itin įsimintinas atlikimas nepaliks abejingų“, – teigia „Diva“ bendrasavininkė Agnė Martinkėnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)