„Nors scena reikalauja pasitempti, kasdieniame gyvenime esu absoliuti laisvalaikio stiliaus fanė. Darbas įpareigoja tik darbo metu“, – teigė populiaraus projekto vedėja.

„Mano spintoje tikrai nemažai lietuvių kūrėjų drabužių. Stengiuosi juos palaikyti, jei jų produkcija man tikrai patinka. Su metais vis labiau norisi rinktis kokybiškesnius, ilgaamžius daiktus ir neapsikrauti vienadieniais blizgučiais“, – atskleidė žinoma moteris.

Kaip rašoma pranešime spaudai, nors renkasi tik kokybiškas prekes, Jurgita neslepia, kad kartais sau leidžia ir moteriškas silpnybes.

„Kažkada ta buvo batai, bet šiandien labai dažnai darau atranką spintoje. Norisi tvarkos ir erdvės, todėl turiu tik tiek drabužių ir aksesuarų, kiek jų tikrai reikia. Turiu pripažinti, kad šį įprotį kurti sekasi įvairiai – kartais dar nuslystu moteriškai“, – šypsojosi J.Jurkutė-Širvaitė.

Muzikiniame šou Jurgitą puošia dizainerė Ramunė Piekautaitė. Vedėja atskleidė, kad ši naujiena jai – itin malonu.

„Ramunės kūryba man labai patinka. Ji – moteriška, elegantiška ir tuo pačiu – žaisimingai jaunatviška. Esu ne tik dirbusi su ja, bet ir turiu Ramunės kurtų drabužių savo spintoje. Tikrai smagu puoštis jos deriniais ir „Du balsai – viena širdis“ scenoje“, – atskleidė žiūrovų itin mylima laidos vedėja.

Moteris teigė, kad per daugybę darbo televizijoje metų, įgavo vertingos patirties ir tomis žiniomis drąsiai dalijasi su ją rengiančiais profesionalais.

„Būtent šiame projekte labai mėgstu grynas ir ryškias spalvas. Tokių drabužių Ramunės ir paprašiau, o ji tam atliepė“, – džiaugėsi viena gražiausių Lietuvos moterų tituluojama Jurgita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)