Trečiadienio vakarą „KristiAna“ savo ištikimiausias klientes pakvietė į VIP vakarą.

Tradiciškai, svečius pasitiko įmonės savininkai Benas ir Izolda Gudeliai – jie asmeniškai bendravo su kviestinėmis vakaro viešniomis ir tarė įžanginį žodį. Gudeliai ne tik kvietė susipažinti su grožio industrijos naujovėmis, bet ir ragino moteris nemokamai pasitikrinti nuo krūties vėžio.

Spalio 17-20 dienomis greta Gedimino pr. įsikūrusios parduotuvės moterų laukia rožinis Nedelsk“ autobusiukas – jame vykdoma nemokama 7 minučių trukmės patikra, galinti išgelbėti gyvybes.

Pasitikrinti nuo krūties vėžio ragino ir projekto „Nedelsk“ iniciatorė Agnė Zuokienė, jai talkino televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, prisipažinusi, jog klaidingą diagnozę buvo išgirdusi tuomet, kai jos dukrai buvo vos dveji.

Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti retai viešumoje matomus legendinius šokėjus Česlovą ir Jūratę Norvaišas, verslininkę Astą Meschino, vakaro vedėją Igną Krupavičių ir kitus svečius.

Renginio svečių įvaizdžiai ir akimirkos – DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)