Meghan, apie kurios nėštumą Kensingtono rūmai paskelbė pirmadienio rytą, jau įžengė į antrąjį trimestrą, tad netrukus jai teks iš pagrindų keisti savo garderobą. Iki šiol buvusiai aktorei pavyko meistriškai nuslėpti apvalėjančias kūno formas ir tam jai pasitarnavo keli apgalvoti stiliaus triukai.

Be jokios abejonės, prie sėkmingo įvaizdžio planavimo prisidėjo ir Meghan stilistė bei patikėtinė Jessica Mulroney. Trijų vaikų mama puikiai žinojo, kaip drabužiais užmaskuoti tai, apie ką pasauliui buvo per anksti žinoti. J. Mulroney šią savaitę lydi princą Harry ir Meghan Markle oficialaus vizito į Sidnėjų.

Akyliausi gerbėjai netruko pastebėti strategiško M. Markle ėjimo prisidengti krūtinę ir dalį pilvo keliais segtuvais, kuriuos ji nešėsi rankoje vos nusileidusi Sidnėjaus oro uoste.

Ir kur gi dingo figūrą išryškinančios suknelės, kuriomis dar neseniai puošėsi britų karališkosios šeimos dama? Australijoje ji nusileido vilkėdama juodą golfą ir oversize (liet. padidinto dydžio) tamsiai mėlynos spalvos paltą, nors už lango švietė saulė, o temperatūra šoktelėjo iki 18 laipsnių šilumos.

Per princesės Eugenie tuoktuves M. Markle taip pat nedemonstravo kūno formų – ji pasirinko struktūrišką A silueto „Givenchy“ paltą, taip suteikdama peno kalboms apie nėštumą. Hercogienė buvo užsisegusi tik dvi viršutines sagas, o likusias paliko prasegtas, kad palto apačia kristų laisvai ir neišryškintų jos kūno linijų.

Meghan Markle

Būtent tą dieną – šeštadienį, per princesės Eugenie vestuves – karališkoji pora ir pasidalijo džiugiomis naujienomis su artimiausiais giminaičiais.

Įžymybių stilistas Lucas Armitage'as „Femail“ sakė: „Mes taip įpratę matyti Meghan vilkinčią figūrą išryškinančius drabužius, kad buvo sunku susilaikyti nuo spekuliacijų apie jos nėštumą, kai ji ėmė vilkėti laisvesnio silueto sukneles, peplum tipo palaidines ir oversize paltus.

Padidinto dydžio, midi ilgio paltai tokie subtilūs, kad apsisaugoti nuo visuomenės apkalbų buvo vieni juokai.

Įdomus sprendimas vilkint šiltą paltą atidengti dalį nuogų kojų. Gudrus ėjimas – taip ji neatrodė pernelyg „užsidengusi“.

Kalbama, kad hercogienė pastojo liepos viduryje ir jau įžengė į antrąjį trimestrą, o vaikelio susilauks 2019-ųjų pavasarį.

Meghan Markle pamėgti įvaizdžiai – DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)