Paskutinis prieššventinis savaitgalis – idealus laikas dovanų paiešką paversti gražia švenčių įžanga, todėl šiemet jaukiausia Kalėdinė mugė Vilniuje vyks tris dienas prieš pat šventes, gruodžio 21-23 d., menų fabrike „Loftas“ per du erdvius ir šventiškai papuoštus aukštus, rašoma pranešime spaudai.

Jau penktus metus vyksianti Kalėdinė mugė tradicijų nelaužo ir vilniečius bei miesto svečius į prieššventinį laikotarpį kvies žiūrėti džiugiai ir be rūpesčių. Mugėje visų lauks šimtai dovanų, turinčių ką papasakoti.

Įdomiausi Lietuvių dizaino kūrėjai, vienetiniai ir originalūs jų kūriniai – drabužiai, aksesuarai, interjero detalės ir juvelyrika. Dovanos smaližiams ir gurmanams, melomanams ir kolekcionieriams. Šeimai, draugams, mylimiesiems ar bendradarbiams. Ir mažiems, ir dideliems.

Tai nėra tik kalėdinių dovanų mugė – tai šventė akims, ausims ir gomuriui, tad ir šiais metais Kalėdų dvasią mugėje kurstys muzikiniai koncertai ir smagios staigmenos visiems, kurie šventes nori pasitikti jaukiai ir be streso.

„Paskutinės minutės“ Kalėdinė dizaino mugė „Uptown Christmas“ šiemet vyks gruodžio 21-23 d., menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius). Penktadienį nuo 11 val. iki 21 val., šeštadienį ir sekmadienį nuo 11 val. iki 19 val. Renginys nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)