Baltos neoninės šviesos apšviestos manekenės žingsniavo specialiai viename iš Luvro muziejus kiemų įrengtu podiumu. Pirmose eilėse kolekcijos pristatymą stebėjo tokios ekrano žvaigždės kaip Paulas Bettany, Alicia Vikander ir Cate Blanchett.

Surengtą šou derėtų vadinti kol kas paskutiniu didelio biudžeto projektu, kurio ėmėsi vienas iš įtakingiausių prabangos prekių pramonės dalyvių. Praeitą savaitę buvo galima stebėti su trenksmu atgimstančią konglomeratui LVMH priklausančią bendrovę „Celine“, o konkuruojanti įmonių grupė „Kering“ mados namų „Saint Laurent“ kolekciją pristatė prie Eifelio bokšto.

„Louis Vuitton“ dizaineris Nicolasas Guesquiere tinklu dekoruotoms suknelėms sugebėjo suteikti mokslinės fantastikos atspalvį. Daugeliui siluetų būdinga griežta pečių linija. Kai kuriuos modelius paįvairinantys raukiniai ir pūstos rankovės kiek priminė modernaus muškietininko įvaizdį.
Tarp nuosaikesnių kolekcijos egzempliorių būtų galima paminėti užtrauktukais susegamus švarkus.

Iš aksesuarų labiausiai išsiskyrė kai kuriuos ansamblius papildę neįprastos formos balti gobtuvai ir kuo įvairiausios rankines. Nevalia pamiršti, kad būtent rankinių gamyba ir buvo pirmoji „Vuitton“ specializacija. Nemenką dalį šios įmonės parduodamų prekių ir šiandien sudaro aukščiausios klasės odiniai gaminiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)