Po fotosesijos kalbinta I. Stumbrienė pasakojo, kad namo visa šeima grįžo kupini geros energijos. Stumbrams tai buvo pirmoji reklaminė šeimos fotosesija. „Vaikams buvo labai smagu. Dalyvauti fotosesijoje juos paskatino tai, kad dovanų galėjo išsirinkti patikusį laisvalaikio kostiumą. O vyrą įkalbėti buvo šiek tiek sunkiau. Tačiau viskas pavyko puikiai ir rezultatas atpirko visas dvejones“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Stumbrų šeima

Nuo šiol kolekcijos drabužiais galės puoštis visa šeima. Šio sezono naujiena – medvilniniai laisvalaikio kostiumai vaikams. Suaugusiems skirti drabužiai gali būti pasiūti tiek iš medvilnės, tiek iš veliūro. Mėgstančioms pabrėžti figūrą, tiks glamžyto veliūro suknelė ar kombinezonas.

Šeimai skirta aprangos linija puošta kortų simboliais. Šias aplikacijas S. Starkutė pasirinko neatsitiktinai. „Iki ankstyvos paauglystės augau labai gražioje ir mylinčioje šeimoje. Mane šiandien labai žavi darnios, puikiai sutariančios šeimos. Kuriant medvilninių laisvalaikio aprangos kostiumų aplikacijas, idėją man pasufleravo vaidmenys šeimoje. Mama yra tarsi karalienė, tėvas – karalius. Meilės apsupti vaikai šeimoje yra viskas – jų aplikacijos yra tūzai“, – pasakoja prekės ženklo kūrėja.

Antrąją kolekcijos dalį pristatė pati S. Starkutė. Jau tapo tradicija, kad fotosesijoje jai kompaniją palaiko ir Lietuvą sporto pasaulyje garsinantis sportininkas. Šį kartą tai kikbokso čempionas Mantas Rimdeika. Jis – pasaulio kikbokso taurės čempionas, sunkiu darbu pasiekęs sporto aukštumų. M. Rimdeika pristatė naujausius kolekcijos modelius.

„Visuomet malonu dirbti su žmonėmis, kurie yra tiek daug pasiekę savo karjeroje. Mantas buvo puikus modelis, kantriai pozavo prieš fotokamerą. Dirbti kartu buvo labai smagu“, – pasaka S. Starkutė.

Naujoje kolekcijoje – violetinė, švelniai ruda, juoda, pilka spalvos. Nepamirštas ir šį sezoną itin madingas kamufliažinio rašto audinys. Mėgstantys išskirtinumą ir unikalų stilių, gali rinktis „Swarovski“ kristalų aplikacijas. Taip pat, keičiasi laisvalaikio kostiumų siuvimo technika, todėl klientai galės džiaugtis dar patogesniais drabužiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)