„Palaikau plastinės chirurgijos idėją. Tai taip pat normalu kaip aerobika ar priauginti nagai. Nors... Savu laiku man didesnį įspūdį padarė Brigitte Bardot. Suprantu, kodėl ji nenorėjo gultis po skalpeliu. Juk taip pabodo visuomenės dėmesys jai, kaip gražiai moteriai. Vienintelis būdas nukreipti nuo savęs dėmesį – tai tyliai ir oriai senti, užsiimti savais reikalais“, – kalbėjo primadona.

Pugačiova neslepia, kad prieš daugelį metų yra pasidariusi plastinių operacijų, tačiau tai tik lakoniškas atsakymas. Detaliau pasakoti, ką ir kaip pagražino, ji niekada nemėgo. 2010 m. primadona vėl lankėsi pas plastikos chirurgą, tačiau jis boikotavo sprendimą gultis po skalpeliu dėl prastos atlikėjos sveikatos.

„Taip, buvau nuvykusi į vieną Maskvos kliniką pasikonsultuoti. Mano oda gerai, tik reikėjo kai ką pakoreguoti filmavimams. Truputį pakoreguoti veido ovalą. Bet (medikai) nesutiko, – viename interviu pasakojo primadona. – Gydytojai pasakė, kad dėl širdies problemų ir dėl to, kad rūkau, jie nerizikuos. Juk ir diabetu sergu. Taigi teks senti gražiai, be jokių plastinių operacijų.“

Net plastikos chirurgai vengia garsiai spėlioti, kokios procedūros gali būti atliktos primadonai. Spėjama, kad savo grožį invaziniais metodais ji pradėjo puoselėti prieš tris dešimtmečius.

Ala Pugačiova 1978-aisiais

„Alla Borisovna, be abejo, naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis. Žinoma, jos išvaizda kito pamažu. Mano nuomone, plastine chirurgija ji susižavėjo ir pirmosioms procedūroms pasiryžo būdama maždaug 35-erių“, – kalbėjo prestižinėje Maskvos klinikoje dirbantis veido ir žandikaulių chirurgas Aleksandras Vdovinas.

Jo nuomone, pirmoji A. Pugačiovos operacija tapo lipoksacija, kitaip tariant – riebalų nusiurbimas. „Ją Alai atliko žinomas chirurgas Žanas Žakas. Tai – vieša paslaptis“, – kalbėjo jis. Chirurgas taip pat pridūrė turįs įtarimų, kad A. Pugačiovai buvo atlikta apatinių vokų plastika (procedūra, kurios metu pašalinamas odos perteklius nuo vokų, sumažinami „maišeliai“ po akimis). Taip pat – viršutinių vokų plastika, kuri atliekama tam, kad pacientui nebekeltų diskomforto užkritę vokai.

Ala Pugačiova

A. Vdovnas taip pat sako manąs, kad A. Pugačiovai buvo atlikta uždara rinoplastika, kitaip – nosies operacija, dėl kurios primadonos nosis atrodo kiek siauresnė.

A. Pugačiovos amžiaus damos skundžiasi veido apdribimais, liaudyje vadinamais „buldogo skruostais“. Chirurgas mano, kad ši problema primadonai buvo sutvarkyta šalinant „bišo“ gumulais vadinamus specifinius darinius.

Tarp papildomų galimų procedūrų – keli veido odos patempimai, pagurklio mažinimas chirurginiu būdu.

„Manau, kad moterys turi puoselėti savo grožį, o ypač tos, kurios yra autoritetu milijonams. Svarbiausia – nepersistengti. Žvelgiant į A. Pugačiovos nuotraukas, manau, kad šiuo metu jai reikėtų kliautis aparatinėmis ir injekcinėmis procedūromis, o jei yra poreikis save tobulinti drastiškiau – pakartoti viršutinių vokų operaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)