Renginio metu šįmet 40-ąjį gimtadienį švenčiantis prekės ženklas pristatė savo naujausią produktą – ląstelinio vandens miglą, drėkinančią odą ir padedančią išlaikyti sveikos odos balansą.

Žvarbų vakarą kosmetikos naujovėmis domėjosi jaunyste spinduliuojanti aktorė Gražina Baikštytė. Žvelgiant į aktorė sunku patikėti, kad jai – 67-eri. Jaunatviško polėkio, gracijos ir grožio jai baltai pavydėtų ir keliais dešimtmečiais jaunesnės damos.

Dar viena vakaro viešnia – 60-metį balandį atšventusi dizainerė Audronė Bunikienė. Kiek anksčiau DELFI Stiliui ji yra pasakojusi, kad jos jaunatviškumas grįstas ne prabangių kremų poveikiu, o meile gyvenimui ir neblėstančiu optimizmu.

Tarp susirinkusių viešnių taip pat buvo galima išvysti žurnalo „Laima“ vyriausiąją redaktorę Astą Lipštaitę, modelį Simoną Starkutę, modelių agentūros „Modilinos“ vadovę Jolantą Sadauskienę, „Coocoomos“ kūrėją Rūtą Mackevičiūtę.

Daugiau viešnių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)