c Kitaip negu anksčiau, šioje kolekcijoje dominavo sidabriniai, pilki, pasteliniai ir švelniai melsvi tonai ir tik šen bei ten ant podiumo sušmėžuodavo tamsiai mėlynos ir ryškiai rožinės spalvos štrichai.

Drabužių dizainai buvo švarūs ir lengvi: pailginti, ploni ir beveik išplaukę siluetai modeliams suteikdavo subtilaus ir beveik dangiško žavesio.

Kolekcijos pristatymas prasidėjo nuo subtilių, peršviečiamų ir vilnijančių sijonų, prie kurių buvo derinami minkšti satino švarkai. Modeliai avėjo moteriškais aukštakulniais.

Ant podiumo karaliavo satinas, iš kurio buvo pasiūtos kelnės, sijonai, taip pat įmantrūs švarkai – kolekcijai, sudarytai iš daugiau kaip 60 drabužių modelių, šis audinys suteikė takios ir vilnijančios tėkmės.

Rafinuotais kostiumais vilkėję modeliai segėjo didžiulius, blizgančius auskarus, buvo pasipuošę ištaigingais kaklo vėriniais ir užsidėję plačiabryles skrybėles. Prie riešų buvo pritvirtintos mažos rankinės, ant nugarų karojo mažos kuprinėlės, o kai kurie modeliai rankose nešėsi pirkinių krepšius iš PVC.

Kelnes ir sijonus dengė peršviečiamas organzos sluoksnis, suteikęs šviesos ir judesio. Jis buvo vilkimas ir kaip ilgas, šydą primenantis gobtuvas. Ilgos suknelės buvo puoštos sidabro žvyneliais. Žėrėjo ir kelnių kostiumai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)