Tam, kad susipažintumėte su aktualiausiomis šio meto mados tendencijomis, nebūtina akylai stebėti visų Niujorko, Londono ar Paryžiaus mados savaičių pristatymų.

Jei pakankamai gerai gaudotės, kuo ir kaip gyvena gatvės mada, netruksite pastebėti, kad tam tikros detalės, kurios dominuoja prestižinių mados namų pristatymuose, yra puikiai adaptuojamos kasdieniam gyvenimui. Su tuo puikiai susitvarko ne tik pasaulinį pripažinimą pelniusios stiliaus ikonos, bet ir populiarumo nesiekiančios moterys, kurias galima išvysti kulniuojančias gatvėmis pačiame mados savaitės įkarštyje.

Jos – tikrosios stiliaus ikonos, gebančios suderinti iš pažiūros nesuderinamus drabužius ir aksesuarus, aklai nepataikaujančios madai bei demonstruojančios tuos stiliaus sprendimus, kurie geriausiai atspindi jų tuometę nuotaiką, o gal net būdą.

Kviečiame pasižvalgyti, kokių įvaizdžių pažėrė Londono mados savaitės viešnios:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)