Tai patvirtino ne tik aprangos ir avalynės gamintojai, bet ir žinomos sostinės stileivos.

Į avalynės gamintojo „Deichmann“ naujausios kolekcijos pristatymą atvykusios moterys ir merginos atskleidė drąsius, patrakusius ir labai originalius stiliaus pasirinkimus.

Sostinės stileivos

Panašu, kad šiemet madingiausi – reiveriški aprangos deriniai: spalvoti, „bjaurieji“ tėčio sportbačiai, tiek plačios, tiek ir aptemtos kelnės, margi, laisvo pasiuvimo drabužiai.

Žodžiu, kuo originaliau, kuo išskirtiniau ir taip, kaip žmonės rengėsi 90-aisiais, tuo labiau atitiks šių dienų mados klyksmą.

Jei norite įkvėpimo ir nežinote kaip apsirengti – pasiklausykite muzikos, kuri dominavo Europos ir JAV radijo stočių topuose. Tai grupės Scooter, Prodigy, Spice Girls, Eminem, Gigi D'Agostino, Pet Shop Boys ir pan.

Anot stilistės Viktorijos Šaulytės, praėjusio šimtmečio paskutinis dešimtmetis buvo maištaujančio ir nerūpestingo jaunimo laikmetis – reivas, hiphopas persipynė su seksualios mokyklos mergaitės stiliumi, viename derėjo ir romantika, ir grubumas.

„Net jeigu neužaugote tuo laikotarpiu, vis tiek turėtumėte žinoti apie 90-uosius. Šio dešimtmečio hitai yra 2018 metų rudens-žiemos sezono topuose“, – pasakojo V. Šaulytė.

Tuo metu tiko ir oversize marškinėliai, ir per pilvą surišti vyriški marškiniai, ir aukštu liemeniu džinsai, leopardinių raštų paltukai, nutrinti spalvoti sportbačiai ar stambios platformos. O kur dar tokie įvaizdžio akcentai, kaip diržo tipo rankinės – „fanny packs“ ar kaubojiški batai.

Sostinės stileivos

Taigi šį sezoną tinka viskas, kas tiko prieš maždaug 20 metų: ryškios spalvos, senoviniai batai, margi raštai, ir laisvi, ir aptempti drabužiai.

Bene geriausiai madingiausią šių metų stilių pademonstravo sostinės stileivos, kurias pamatyti galite nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)