„The Sun“ rašo, kad K. Middleton mūvi pėdkelnes su lipniomis pagalvėlėmis ant padų. Su jomis kojos bateliuose neslydinėja, o bateliai nesmukčioja. Šių pėdkelnių būna kūno spalvos, juodų ir tamsiai rudų.

Tikėtina, kad šia gudrybe K Middleton pasidalino su svaine Meghan Markle, juk karališkosios šeimos moterims privaloma mūvėti pėdkelnes.

Korespondentė Victoria Arbiter yra sakiusi „Business Insider“: „Karališkosios šeimos moterų nepamatysite be kūno spalvos pėdkelnių. Sprendžiant iš sužadėtuvių nuotraukų, Meghan nemūvėjo pėdkelnių. Sakyčiau, tai vienintelė gana griežta taisyklė, kurios prašo laikytis karalienė.“

Karališkosios šeimos atstovės žino daugybę stiliaus gudrybių. Pavyzdžiui, kad sijonai netyčia nepasikeltų, jos renkasi drabužius iš sunkesnių medžiagų, atskleidė etiketo ekspertė Myka Meier.

„SunOnline“ korespondentui ekspertė taip pat sakė: „Dažnai jos vilki glaustinukes ir drabužius, tada drabužis nesiplaiksto. Taigi viena gudrybė – apatinė glaustinukė. <...> Mus mokė – jei medžiaga nėra sunki, reikia vilkėti glaustinukę, tada drabužis nepasikels.“

M. Meier pasakojo, kad tiems atvejams, kai lipama iš lėktuvo, parenkami drabužiai iš sunkesnių medžiagų, nes gali būti vėjuota.

Ir tai ne vienintelė gudrybė, pasitelkiama tam, kad atvykusios į užsienį karališkosios šeimos moterys atrodytų nepriekaištingai. Anot M. Meier, ant nusileidimo tako būna taip vėjuota, kad plaukams prilaikyti reikalingos skrybėlaitės.

Beje, kaip jau rašėme ir anksčiau, Meghan Markle avi per didelius batelius, kad nuo ilgo stovėjimo pabrinkus kojoms, nepritrintų pūslių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)