Pirmosiomis rugsėjo dienomis su mylimuoju reperiu Fedez pompastišką puotą Sicilijoje surengusi Ch. Ferragni pademonstravo net tris skirtingus „Dior“ įvaizdžius, tačiau S. Gabbana turėjo, ką pasakyti apie pagrindinę suknelę, su kuria mados ikona žengė prie altoriaus.

„Pigu“, – taip apie oficialiai vestuvių ceremonijos daliai pasirinktą „Dior“ suknelę atsiliepė S. Gabbana. Chiara vilkėjo šleifinę suknelę su ilgu tiulio sijonu ir nėriniuota ilgarankove viršutine dalimi.

Tiesa, pigia ją vargu ar pavadinsi – specialiai nuotakai pasiūta „Dior“ kūrybos vadovės Marios Grazios Chiuri suknelės galėjo kainuoti dešimtis, o gal net šimtus tūkstančių eurų.

M. G. Chiuri rūpinosi ir Sasekso kunigaikštienės Meghan vestuvių įvaizdžiu.

Po trumpo komentaro, kurį S. Gabbana paviešino „Instagram“ tinkle, Ch. Ferragni gerbėjams ėmė rūkti dūmai iš ausų.

Dizainerio komentaras buvo palaikytas akivaizdžia patyčių forma. Ir ne be priežasties – aštrus jo liežuvis ne kartą buvo sukėlęs ažiotažą internetinėje erdvėje.

Kiek anksčiau jis buvo pakomentavęs Selenos Gomez nuotraukų koliažą, teigdamas, kad atlikėja yra „tiesiog šlykšti“. Kitąsyk, štai, jam užkliuvo daugiau nei 3 tūkst. eurų kainavęs manekenės Kate Moss kostiumėlis. Kate įvaizdžiui dizaineris skyrė vieną lakonišką žodį – „ne“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)