„Atrask savo stiliaus perliuką“, – tokiu šūkiu rudens sezoną pasitinka išparduotuvių centro „Outlet park“ veidu tapusi Agnė Gilytė.

Reklaminėje fotosesijoje įsiamžinusi stilistė pristato tris skirtingus drabužių derinius, rašoma pranešime spaudai.

Pirmasis A. Gilytės derinys – bordo spalvos palaidinė, lietpaltis ir džinsai.

„Šį rudenį ketinu nerti į žemės spalvas. Ir bent vieną derinį ne tik fotosesijai, bet ir kasdienai noriu sudėlioti iš raudonojo vyno, smėlio ir kitų šiltų tonų. Smagus akcentas yra mano rankoje. Tokių visada ieškau ir klienčių spintose, ir parduotuvėse“, – šypsosi stilistė.

Agnė Gilytė

Antrasis pasirinktas derinys – klasikinis lietpaltis, kuris rudenį galėtų tapti geriausiu spintos draugu.

„Šis lietpaltis – vienas svarbiausių radinių, jei tokio dar neturite. Visur, prie visko, visada. Jis privalus kiekvienoje pereinamojo sezono spintoje. Na, o vienas iš mano šio sezono perliukų – marga delninė, kurią naudoju ne tik vakare, bet ir dieną. Juk taip gera turėti ką nors dailaus delne“, – pasakoja A. Gilytė.

Trečiasis derinys yra tie drabužiai, be kurių A. Gilytė neįsivaizduoja savo garderobo.

„Ruošdamasi rudens sezonui, visada patikrinu, ar odinis švarkas ir džinsai jau laukia manęs spintoje. Tai yra mano ištikimiausi daiktai. Norėčiau, kad kiekvienoje spintoje greta įprastų ir klasikinių derinių atsirastų smagi ryškiaspalvė rankinė – ji atgaivins bet kurį derinį ir privers nusišypsoti kas kartą, kai pažvelgsite į veidrodį“, – tikina stiliaus žinovė.

Agnė Gilytė
Agnė Gilytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)