Mados ekspertės Harriet Davey teigimu, M. Markle dėl svarios priežasties avi per didelius batelius. Kaip „The Sun“ sakė H. Davey, „garsenybės dažnai renkasi dydžiu ar dviem didesnius batelius, kai eina į kokį nors renginį dėl vienintelės visiems aktualios priežasties – tam, kad nepritrintų pūslių“.

„Kas gali būti nemaloniau už nepatogius batus? Kai tokios garsenybės, kaip Meghan, ilgai avi aukštakulnius, pėdos dažnai patinsta“, – sakė H. Davey.

Kai pėdos patinsta, greitai gali atsirasti pūslių ar imti skaudėti kojos nykštį (kalbama, kad taip dažnai nutinka aukštakulnių mėgėjai Victoriai Bekham).

Kaip per dideli bateliai nesmukčioja M. Markle nuo pėdų? Mados ekspertės teigimu, į batelių priekį reikia prikimšti audinio ar vatos, o jei pėdos patinsta, audinį ar vatą galima išimti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)