„Pradėję Vilniaus „Akropolio“ atnaujinimo projektą, šiais metais lankytojams pristatome daug naujienų. „Tommy Hilfiger“ ir „Calvin Klein Underwear“ yra vieni geriausiai pasaulyje atpažįstamų prekių ženklų, tapę ir amerikietiškos kultūros simboliu“, – pranešime spaudai dėstė bendrovės „Akropolis Group“ valdybos pirmininkė Saulė Zabulionytė.

Tommy Hilfiger

„Tommy Hilfiger“ parduotuvė Vilniaus „Akropolyje“ yra didžiausia šio prekės ženklo parduotuvė Lietuvoje. Naujos koncepcijos parduotuvėje bus prekiaujama „Tommy Hilfiger“ ir „Tommy Jeans“ drabužių linijomis, pirkėjai čia taip pat ras platų aksesuarų ir avalynės pasirinkimą.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

„Calvin Klein Underwear“ – apatinio trikotažo, skirto vyrams ir moterims, prekės ženklas. Bendrovės gaminiai yra vertinami dėl kokybės, inovatyvaus dizaino ir modernumo. Vilniuje įsikūrusioje parduotuvėje lankytojai ras vyriškus ir moteriškus apatinius drabužius, maudymosi kostiumėlius, jaukias pižamas, chalatus, patogią ir stilingą namų aprangą.

Calvin Klein Underwear
Calvin Klein Underwear

„Šiais metais Vilniaus „Akropolyje“ jau atidarėme 4 parduotuves: pirmąją Baltijos šalyse „Oysho“ parduotuvę, o taip pat „Orsay“ ir minėtas „Tommy Hilfiger“ bei „Calvin Klein Underwear“. 2019 metais ketiname ir toliau prisidėti prie atnaujinimo projekto“, – teigė „Aprangos“ grupės generalinis direktorius Rimantas Perveneckas.

Calvin Klein Underwear