Kaip dar kartą pademonstravo Ch. Centenera, struktūriški viršutiniai drabužiai yra saugus būdas vientisam įvaizdžiui sukurti. Statūs pečiai, įliemenuotas juosmuo, ryškios linijos ir militaristiniai elementai sukuria įsakmią, bet nuostabią aurą, ypač kai yra derinami su jos firmine, susitaršiusių plaukų šukuosena.

Sakoma, kad moteris būna arba rankinių, arba batų maniakė. Ch. Centenera akivaizdžiai priklauso pastarajai stovyklai – ir yra užkietėjusi bei ištikima jos narė. Nuotraukose galite pastebėti, kad ji niekada nesineša rankinės – tik retkarčiais laiko rankoje telefoną ar užrašų knygelę. Žavu, tiesa?

Tai ypač praverčia atkreipiant dėmesį į savo išskirtinę avalynę. Tai daugiau negu aukštakulniai, šlepetės, lygiapadžiai ar kitų tipų bateliai – ji drąsiai avi neįprastus botus iki šlaunų ar įvairiausius aulinukus, pirmenybę teikdama avalynei su tokiais seksualiais elementais kaip raišteliai, kniedės ir iškirpimai.

Ch. Centenera renkasi mažai aksesuarų, bet savo aštrią, rokeriškos elegancijos aurą sustiprina kokiu nors vieninteliu, stambiu ir centriniu aksesuaru, darančiu maksimalų poveikį. Tai gali būti platus diržas, kaklą juosianti grandinė ar masyvūs auskarai – visi papuošalai beveik visuomet būna iš aukso.

Visuomenėje tvyro stereotipas, kad mados pasaulio atstovai rengiasi tik juodai. Tačiau dėl žaismingų formų ir audinių (pavyzdžiui, šilkinių satino apvadų, geometriškų kraštelių, kailio ar raukinių) Ch. Centeneros gotikiniai ansambliai atrodo dinamiški ir traukia dėmesį, o ne atrodo nuobodžiai.

Tačiau egzistuoja ir kita spektro pusė: ji taip pat nešioja visiškai pašėlusius, psichodelinius raštus. Tačiau vilkėdama drabužį su rėkiančiu raštu, ji stengiasi, kad jis būtų tvirto silueto ir struktūros. Visa kita turi būti paprasta – kasdieniškai atrodanti šukuosena, vienas elegantiškas aksesuaras ir kojas liekninanti avalynė.

Daugelį jos ansamblių sudaro drabužiai, kurie gali gyvuoti savarankiškai – tarsi skulptūros. Paprastai jiems būdingas tūris ir standumas, tačiau dėl griežtų linijų jie vis tiek atrodo įmantriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)