Šventinis paprastumas

Dalyvavimas išleistuvėse ar vestuvėse daugeliui yra neatsiejama šios vasaros planų dalis. Rūpinantis šventei skirta apranga, E. Paulė ir I. M. Andrulytė pataria rasti balansą tarp šventinės ir kasdienai tinkamos aprangos.

Pavyzdžiui, lengvai krintanti vienspalvė suknelė – universali vasaros garderobo dalis. Tokią suknelę dėvint prie aukštakulnių, sukuriamas šventiškesnis įspūdis, o avalynę aukštais kulnais iškeitus į balerinas ar lengvus sportinius batelius, suknelę bus galima pritaikyti ir paprastoms vasaros dienoms. Žinoma, juvelyriniai dirbiniai taip pat gali tapti įrankiu, žaidžiant su šventiniu įvaizdžiu.

Vasaros Pop Up

Švari estetika

Vasara – metas, kai dauguma žmonių nenori savęs apkrauti nereikalingomis detalėmis, tad švaraus ir neįpareigojančio dizaino paieškos tarsi neatsiejama vasaros įvaizdžio formavimo dalis. Minimalistiniai aksesuarai ir juvelyriniai dirbiniai gali patenkinti vasariško lengvumo poreikį bei surasti vietą ir vėsesnių sezonų garderobe.

Vasaros Pop Up

Universali klasika

Smėlio spalvos lietpaltis, juoda suknelė, auskarai su perlų detalėmis ir apatinukai – tai nenuginčijama moteriškos klasikos kombinacija. Erika ir Ieva pataria klasikinio lietpalčio nelaikyti tik rudens akcentu, ypatingai gyvenant Lietuvoje. Nors kartais vasariški orai lepina, lietingos ir apniukusios lietuviškos vasaros dienos taip pat niekam nekelia nuostabos. Būtent vėsesnių vasaros dienų slogią nuotaika pataisyti ir skirta universalios klasikos derinių kombinacija.

Ryškūs akcentai

Kada, jei ne vasarą, paeksperimentuoti su ryškiomis detalėmis? Lietuvių santūrumas ir juo pasižyminti apranga, daugumai žmonių eilę metu tampa saugiu pasirinkimu. Visgi bent jau vasaros atostogų metu tikrai verta leisti sau išbandyti ryškių, sodrių spalvų žaidimą. Pradėti galima nuo sodriai mėlynų atspalvių, o žaismingos tamprės ar aksesuarai – puikus pasirinkimas.

Vasaros Pop Up
Vasaros Pop Up

Vaikystės atributai

Stilizuojant mažųjų mados gerbėjų aprangą, patiems galima nejučia grįžti į vaikystę. E. Paulė ir I. M. Andrulytė skatina itin praktišką juodą spalvą palikti ateičiai ir vaikų vaizduotę skatinti pasitelkiant dizainą, renkantis raštus bei spalvingas formas. Ryškus maudymukas, megztukas ilgomis rankovėmis, vandeniui atspari striukė ir kurprinė – ši kombinacija paruoš bet kokiai vasaros dienai.

Vasaros Pop Up” vyks liepos 7-8 dienomis Palangoje, kultūros bare „Kablys + Kultūra” adresu S. Dariaus ir S. Girėno g. 13.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją