Aktorė antradienį atvyko į Londone vykusį Šv. Michaelo ir Šv. George'o ordinų 200-ųjų metinių minėjimą.

Oficialiame renginyje turėjo dalyvauti ir britų monarchė Elizabeth II, tačiau dėl peršalimo Bekingemo rūmai skelbė atšaukiantys karalienės vizitą.

Vis dėlto, išties karališką įspūdį savo įvaizdžiu palikti pavyko ir A. Jolie.

A. Jolie pasirinko vilkėti pagal specialų užsakymą jai pasiūtą pilkšvą „Ralph & Russo“ suknelę atvirais pečiais. Prie suknelės ji priderino tokios pat spalvos pirštinaites, o įvaizdį pagyvino auksine sage ir sidabrine delnine.

Po karališkųjų tuoktuvių Sasekso hercogienė Meghan ėmė demonstruoti savo pomėgį šviesių atspalvių drabužiams ir įmantriems galvos aksesuarams, nors iki tuoktuvių su princu Harry rinkdavosi tiek tamsesnių atspalvių, tiek ryškius drabužius ir įdomias kombinacijas.

M. Markle jau kelissyk viešumoje pasirodė su „Philipo Treacy“ skrybėlaitėmis, kurias taip pat yra pamėgusi ir Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)