Kūrybiški žmonės į savo aprangą pažiūrėjo originaliai. Diplomų atsiėmimo šventėje nestigo išskirtinių įvaizdžio sprendimų.

DELFI Stilius pasidomėjo, kaip studentai pasirinko aprangą šventinei dienai.

„Šią suknelę pasisiuvau pati. Mėgstu rengtis išskirtinai, tokių drabužių eilinėse parduotuvėse retai kada rasi. Tad tenka siūtis ir pačiai, o man tai labai patinka“, – išskirtinę suknelę ant savo kūno pristatė teatro studentė.

Vieni traukė iš savo spintų jau turimus drabužių variantus, kiti pirkosi rūbus internetu, treti – užsienyje. Buvo ir tokių merginų, kurios sukneles skolinosi iš mamos ir jas prisitaikė pagal save.

„Mano šios dienos drabužis įsigytas second hand'e. Jei ieškau, ko nors įdomaus, visada jį renkuosi. Čia galima atrasti nestandartinių sprendimų“, – kalbėjo kita.

Pasidomėjus, kodėl aktoriai ar muzikantai nesipuošė mantijomis, vienas studentas argumentavo: „Tai ne tik pinigų švaistymas nereikšmingiems dalykams, bet, mano nuomone, toks apdangalas labiau tinkamas ekonomikos, teisės, medicinos studentams. Nematau tikslo nuomotis drabužio vienam kartui“, – dėstė studentas, laikydamas muzikos atlikimo diplomą rankose.

Savo aprangai studentai išleido įvairiausias pinigų sumas. Vienas teatro bakalauro laipsnį gavęs studentas savo įvaizdžiui išleido vos 5 eurus. Viską įsigijo iš dėvėtų drabužių parduotuvės.

„Už marškinėlius mokėjau 1,5 euro, kelnės – 1 eurą. Na, ir krepšys su antimis. Nematau reikalo į tai daugiau investuoti“, – sakė su suplyšusiais batais į diplomų atsiėmimo šventę atėjęs studentas.

LMTA diplomų teikimo iškilmės bakalaurams ir magistrams

Bet buvo ir tokių studenčių, kurios už savo suknelę mokėjo daugiau nei 200 eurų. Viena mergina ją pirko Kopenhagoje.

Pasižvalgykite, kaip diplomų atsiėmimo šventėje atrodė Lietuvos muzikos ir teatro studentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)