Vėlyvieji pusryčiai – tai neformalūs susitikimai su neeilinėmis asmenybėmis ir galimybė tête-à-tête pasikalbėti apie rūpimus klausimus ar šiaip paplepėti. Pusryčių metu Lina pristatė šios vasaros mados tendencijas, stiliaus patarimus bei dalinosi, ką, kada ir kaip dėvėti šį sezoną, nurodoma pranešime spaudai.

Tarp dalyvių buvo ir ką tik iš Niujorko grįžusi Simona Burbaitė, ir besilaukianti sportininkė Inga Žuolytė, modelis ir „Nestoras Maistas“ tinklaraštininkė Ieva Greičiunaitė, meno kuratorė Monika Scinskas, plaukų stilistė Eglė Petraškaitė, taip pat visas būtys moterų bei merginų laimėjusių pakvietimus socialiniuose tinkluose.

Simona Burbaitė

Rasa Jusionytė, prekinio ženklo atstovė spaudai, sakė: „Šių susitikimų idėja paprasta – jie informatyvūs, tačiau atsipalaidavę. Pusryčių metu vietoj scenos turėjome vieną ilgą stalą, tad iškilus klausimui, rankos kelti nereikėjo – žmogus vedantis pusryčius šiaip ar taip sėdėjo šalia. O tie, kuriuos nuolat sekame socialiniuose tinkluose, taip pat kartu dalinosi įžvalgomis. Šie pusryčių susitikimai – galimybė neformaliai susipažinti ir burtis į nuolat judančią ir stilingą bendruomenę.“

Lina Bernotaitytė pridūrė: „dažniausiai apie madą kalbame stiliaus žurnalų puslapiuose arba galvojame, kad ta tikroji mada diktuojama mados redaktorių, stilistų, modelių, fotografų… bet mes visi ryte atsikėlę karts nuo karto žiūrime į spintą ir visiškai neturime, ką rengtis. Juolab, kad mada ir savas stilius – du atskiri dalykai. Man buvo labai smagu pasikalbėti ne apie madą, o stilių ir tą savos „temos“ radimą!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)