1. Agnė Jagelavičiūtė

Nors dažnai mano ir Agnės skoniai skiriasi, tačiau šį kartą ji atrodė tobulai. Baltas, iš pirmo žvilgsnio kuklus kostiumėlis, atrodė taip nekukliai, kad nesinorėjo nuo jos atplėšti akių. Suvarstomos juodos basutės bei nėriniais dekoruota, tik kartkartėmis pasimatanti liemenėlė, masyvios garbanos sukūrė itin seksualų, tačiau elegancijos neprarandantį įvaizdį.

Žinoma, reikėtų nepamiršti, jog tokia bralete po švarku pasipuošus dama, turinti didesnę krutinę, greičiausiai, atrodytu vulgariai, tačiau čia viskas nuo A iki Z. Kaip ir pridera, vakaro šeimininkė atrodė geriausiai. Ir kas pasakys, kad juodos ir baltos spalvų derinys yra nuobodus?

Agnė Jagelavičiūtė, Alfas Ivanauskas

2. Gendra Jankauskienė

Jei kas nors paprašytų viena nuotrauka apibūdinti, tai kas šią vasarą yra itin madinga norit būti tikra stiliaus ikona, užtektų parodyti šį Gendros derinį. Klostuotas, kelius dengiantis sportinio tipo sijonas, klasika tapusi odinė striukė, kojas vizualiai ilginančios kūno spalvos basutės ir įvaizdžio akcentu tampanti ryški rankinė. Viskas taikliai ir vietoje.

Įvaizdį puikiai užbaigia kuklus makiažas ir kiek netvarkingi plaukai. Reikėtų prisiminti, jog įvaizdis nėra tik bateliai ir rankinė. Tai visuma: drabužiai, aksesuarai, šukuosena, makiažas, kvepalai, laikysena. Todėl ši ponia tiesiog verta garsiausių aplodismentų.

Gendra Jankauskienė (kairėje)

3. Eglė Žiemytė

Sunku surasti tinkamesnį žodį nei modernu. Dažnai ne tik patys dizaineriai, bet ir stileivos persistengia siekiant susikurti modernių įvaizdžių. Tai yra nelengva užduotis, tačiau Eglė – pavyzdys, kaip subtiliai ir skoningai tą padaryti.

Juodos ir baltos spalvos deriniui netikėtumo suteikia ryškus masyvus paltas. Visą įvaizdį užbaigia įdomaus kirpimo storo kulno bateliai. Niekada nepamirškite, batai yra labai svarbi detalė kuriant stilių.

Eglė Žiemytė

4. Karolina Meschino

Žurnalo viršelio žvaigždė! Karolina patraukė susirinkusiųjų dėmesį drąsaus kirpimo suknele, pabrėžusia jos figūrą. Dažnai tokie suknelių modeliai, kai atidengiama tiek krūtinė, tiek kojos, atrodo vulgariai, tačiau tik ne šį kartą. Žinoma, jeigu suknelė būtų vienspalvė, būtų atrodžiusi prabangiau, tačiau visada reikia prisiminti, koks yra metų laikas, ir kur vyksta renginys.

Tad dar kartą galiu pasikartoti, jog Karolina atrodė pritrenkiančiai. Kuklūs aksesuarai, kojų neapsunkinančios basutės puikiai derėjo prie šios romantiškos, tačiau subtilaus seksualumo prieskonio turinčios suknelės.

Karolina Meschino

5. Monika Pundziūtė

Monikos įvaizdis šiame renginyje yra puikus pavyzdys to, kaip atrodyti saugiai, gerai ir neprašauti pro šalį. Ryškus klasikinis kostiumėlis ir smailianosiai bateliai iš pirmo žvilgsnio atrodo kukliai, tačiau tikrai pataiko į vakaro temą. Ir ryšku, ir puošnu.

Lengvai banguotų plaukų uodegėlė suteikia romantiškumo gana oficialiam įvaizdžiui. Kartais geriau atrodyti kukliau ir jaustis saugiai, nei eiti drebančiomis kinkomis ir tapti apkalbų objektu.

Monika Pundziūtė

6. Porelė jaunuolių

Nesuprantu, kaip vertintį šį 2018 metais jaunimo pamėgtą ir tikrai madingą sportinį stilių. Jie atrodo „kietai“, tačiau kartais kontekstas ir renginio aprangos kodas prasilenkia su žmonių savitu stiliumi. Ar tai yra ryšku? Taip, net labai. Turbūt tai yra ryškiausi to vakaro įvaizdžiai. Bet ar puošnu, galima ginčytis.

Manau, einant į renginį svarbu paisyti aprangos kodo. Juk tam jis ten ir parašytas. Bet pabėgti nuo savęs ir spraustis į elegantišką kostiumėlį juk ne visada norisi, ar ne? Čia ir atsiranda didžiausias klaustukas, vaikščiojimas plonyte linija. Žavu tai, kad jie išliko savimi ir tapo vakarėlio maištininkais.

Žurnalo „Aš Ikona“ trečiasis gimtadienis

7. Elegantiška dama su netinkamais bateliais

Viskas lyg ir atrodo gerai. Ryški, pečius atidengianti palaidinė atrodo puošniai. Puikus pasirinkimas prie šio įvaizdžio – aukštai sukelti plaukai. Kelius dengiantis pieštuko formos sijonas, dekoruotas auksinėmis detalėmis, atrodo elegantiškai. Žinoma, jei sijonas būtų aukštu liemeniu (koks, manau, jis iš tikrųjų ir yra) ir parinkus kitokį sluoksniavimo būdą, dar labiau išryškėtų damos liemuo, vizualiai pailgėtų kojos.

Labiausiai netinkanti detalė šiam įvaizdžiui yra blogai parinkti bateliai. Jie vizualiai sutrumpina kojas. Jei tai būtų klasikiniai smailianosiai aukštakulniai, bendras vaizdas atrodytų kur kas geriau.

Žurnalo „Aš Ikona“ trečiasis gimtadienis

8. Dama gelsvu kombinezonu

Drabužis tikrai labai puošnus. Spalva – itin madinga šį sezoną, tačiau netinkamas kombinezono dydis ir modelis vizualiai išplatina klubus. Kurianti įvaizdį labai svarbu pasirinkti tinkamą modelį, dydį, dažnai neužtenka tiesiog pamilti patį rūbą.

Taip pat renkantis drabužius atvirais pečiais siūlyčiau plaukus sukelti į kuodą ar uodegą, o pagrindiniu aksesuaru pasirinkti masyvius auskarus, o ne didelį kaklo papuošalą. Taip pat nepamiršti, jog pozuojant netinkama laikysena dažnai gali iškraipyti net ir patį gražiausią aprangos derinį ar moters figūrą.

9. Milda Metlovaitė

Tikriausiai neturiu teisės patarinėti kitiems stilistams, kaip jie turėtų rengtis, o juolab įžvelgti klaidų. Na, kad tikrai ryšku – nepasiginčysi. Tad ties tuo ir sustosiu.

Milda Metlovaitė

10. Alfas Ivanauskas (žr. 1 nuotr.) ir Robertas Kalinkinas

Visada smagiau aptarinėti moterų stilių nei ieškoti priekabių vyrų įvaizdžiuose. Tad labai trumpai – vau. Spalvos, detalės, kirpimai. Daugiau nieko čia ir nepridursi. Taip ir turi atrodyti vyrai, kai reikalaujama ryškaus, puošnaus įvaizdžio

Labai džiugu, kad Lietuva turi savo išskirtinį mados žurnalą, jo autoriai deda didžiules pastangas, jog jis niekuo neatsiliktų nuo „Vogue“ ar kitų pasaulinių madų žurnalų. Su tuo ir noriu pasveikinti ir pasidžiaugti, jog šiame renginyje buvo kur kas daugiau puikiai atrodančių, nei prašovusių pro šalį.

Robertas Kalinkinas

Gimtadienio šventės svečių įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)