Pelnyti visuomenės dėmesį K. Middleton jai kur kas paprasčiau nei įprastoms žvaigždėms – jai nereikia dalyvauti viename renginyje po kito, visai nebūtina žarstytis skambiomis frazėmis ir juolab – aplinkinių žvilgsnius traukti įmantriais apdarais. Viskas, ko jai reikia, tai paprasto kirpimo vasariška suknelė iš „Zara“, kainuojanti nei daug, nei mažai – maždaug 45 eurus (Lietuvoje – apie 50 eurų).

Šalin hercogienės taip pamėgtus prabangius Alexanderio McQueeno mados namų kūrinius! Panašu, kad didžiausią gerbėjų palankumą Kate pelno vilkėdama būtent paprastam pirkėjui įkandamus prekių ženklų drabužius.

Sekmadienį Glosteršyre vykusiose labdaringose polo varžybose Kate vilkėjo dryžuotą mėlynos spalvos suknelę kiek nuleista pečių linija. Trijų vaikų motina atrodė tarsi paprasta britė, pievoje žaidžianti su savo vaikais. Žinoma, tik tuo atveju, jei atmestume visą karališkąjį kontekstą, ar ne?

K. Middleton ir karališkosios šeimos įvaizdis labdaringame sporto renginyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)