D. Žukova turi modelių pasaulio standartus atitinkančius duomenis, vis dėlto, ji neretai renkasi klasikinio kirpimo midi ilgio sukneles ir sijonus, vengia iššaukiančių iškirpčių ir perdėm nedemonstruoja savo kūno.

Meno pasaulyje reputaciją pelniusi moteris neabejinga subtilioms žemės ir pastelinėms spalvoms, jos garderobe – apstu skirtingų raštų ir siluetų drabužių. Ji neabejinga subtiliai elegancijai ir moteriškiems kirpimams, todėl nieko keisto, kad bene dažniausiai Dariją renginiuose galima išvysti vilkint suknelę.

O suknelės jos spintoje – ne iš pigiųjų. Daša neabejinga „Dolce&Gabbana“, „Gucci“, „Lanvin“, „Proelza Schouler“, „Alexander McQueen“, „Givenchy“ kūriniams. Tiesa, ją galima išvysti vilkint ir gerokai pigesnius, dažnam vartotojui įkandamus prekių ženklus, pavyzdžiui „Self-Portrait“.

D. Žukovos įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)