Renginyje dalyvavo televizijos laidų vedėja ir veikli mama Indrė Kavaliauskaitė, vizažistė Milita Daikerytė, maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė, dizainerė Julija Žižė, socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė ir kt., rašoma pranešime spaudai.

„Manau, kad kokybiškas laikas sau ir gebėjimas atsipalaiduoti yra itin svarbu. Atrasdami kūrybiškumą mažiausiuose dalykuose galime atrasti gyvenimo džiaugsmą, intensyvus gyvenimo tempas neretai poilsį ir rūpinimąsi savimi nustumia į antrą planą.

Todėl man yra itin artima „Magnum“ filosofija, raginanti atrasti laiko malonumui – to siekiu kasdien, sukdamasi tarp savo drobių studijoje, projektų ir kitų veiklų“, – sako marškinėlių dirbtuvėms vadovavusi tapytoja K. Jarmalytė.

O tai, kokios idėjos sklando įžymybių mintyse ir kaip jie įsivaizduoja savo svajonių ledų porciją, buvo galima sužinoti marškinėlių dirbtuvėse. Jose plušusios įžymybės šį drabužį puošė itin vasariškais, ryškiais, atostogų nuotaiką atspindinčiais piešiniais su būtinu vasaros atributu – ledais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)