– Kodėl pasiryžai pokyčiams?

– Viena vertus, pokyčiai visad buvo mano gyvenimo variklis – vos tik apsiprantu, man pasidaro nuobodu. Kita vertus, nors man visad patiko mano natūralūs plaukai, bet jie atspindėjo tik vieną dešimtąją asmenybės ir tik šią dalį didžioji dalis aplinkos iki šiol pažinojo. Nusprendžiau savęs nebebijoti, nustoti nerimauti, kad nepatiksiu kitiems ir atsiskleisti visomis spalvomis!

– Ko tikiesi iš stiliaus pokyčių?

– Lūkesčių stengiuosi neturėti, bet norėčiau kažko drąsaus ir kardinalaus, nes tokia jau aš – jei daryti kažką, tai su trenksmu arba nedaryti nieko ir gyventi saugiai, nuobodžiai toliau.

– Ar baisu patikėti plaukų stilistei savo natūralius plaukus?

– O kam juos patikėti, jei ne specialistei? Tiesa, turėjau atvejį, kuris paauglystėje man sukėlė daug streso, mat plaukai įsisavino dažus priešingai nei turėtų. Lietuvaitiško spalvos charakterio taip lengvai nepakeisi! Nuo to laiko su plaukų dažymu neeksperimentavau, bet esu nusprendusi, kad atėjo metas nugalėti visas savo baimes.

– Ar sudėtinga rūpintis ilgais plaukais?

– Mano atveju tikrai nesudėtinga. Prisipažinsiu, kad šukuosenos nekeisdavau ir todėl, kad po to plaukams neprireiktų daugiau priežiūros. Esu įpratusi atsikelti, įšokti į dušą ir „varyti“, mat laiką su plaukų kaukėmis mieliau iškeičiu į dalykus, kurie, mano manymu, yra svarbesni.

– Kokiam stiliui prijauti ir kokį norėtum išmėginti?

– Kiekvieną rytą pabundu vis kitokios nuotaikos, tad prie jos taikau ir stilių. Vieną dieną formuoju gatvės stiliaus įvaizdį, kitą – fashionistos, bet dabar noriu persikelti į laikus, kuriais buvau labiausiai savimi: neformali, maištaujanti, ausinuke sukanti 90-ųjų roko klasiką kūrėja. Tokia būdama jaučiuosi žvaigžde savo pačios gyvenime.

Stiliaus pokyčių metu 27 metų merginai buvo išlaikytas plaukų ilgis ir tik vos vos patrumpinti plaukų galiukai, tačiau drąsiai plaukuose prie mėlynų akių pritaikyti melsvi tonai. Parinkta pastelinė atspalvių gama sužibėjo plaukuose nuo tamsesnių iki šviesesnių tonų. Jaunatvišką, ryškų ir ekspresyvų įvaizdį sukūrė „Spicy Beauty“ plaukų stilistė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Makiažą atliko Milda Antanavičiūtė, drabužiai buvo parinkti iš „Moustache boutique“ parduotuvėlės. Miglei sukurti trys skirtingi įvaizdžiai: žaismingas, puošnus, hipiškas.

Pirmas derinys

Rožinė suknelė: A.P. – 95 eurai

Antras derinys

Juoda suknelė: „Viela“ – 139 eurai

Trečias derinys

Žydra suknelė: „AiMi“ – 110 eurų

Karoliai: „Antigonė“ – 55 eurai

Akiniai: „Make Heads Turn“ – 30 eurų

– Migle, kaip jautiesi po pokyčių?

– Nuostabiai! Nauja plaukų spalva motyvuoja imtis kitų pokyčių, kuriuos planuoju savo gyvenime. Be to, pereinančių spalvų mėlis mėlynas akis labiau išryškina, apie ką nebūčiau anksčiau susimąsčiusi. O atsiliepimai, kuriuos girdžiu – tik puikūs, nors tokie radikalūs pokyčiai galėjo sukelti dviprasmiškas diskusijas. Jeigu mano plaukų mėlis ką nors šokiravo – į akis naujai atgimusiai maištautojai turbūt nedrąsu pasisakyti. Tiesa, šiomis dienomis nebėra plaukų spalvų, kurios galėtų nustebinti šiuolaikišką žmogų. Be to, koks skirtumas, ką galvoja kiti, plaukai juk mano, o jie man patinka visokie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)