Per šeštadienį įvykusias princo Harry ir aktorės Meghan Markle tuoktuves Kembridžo kunigaikštienė vilkėjo prabangų „Alexander McQueen“ dramblio kaulo spalvos paltą, įspūdingą Philipo Treacy skrybėlę ir „Jimmy Choo“ aukštakulnius.

Kunigaikštienės meilė „Alexander McQueen“ prekės ženklui nėra naujiena. Būtent šių mados namų suknelę ji vilkėjo per savo vestuves, be to, jos garderobe – daug šio prekės ženklo paltų ir suknelių. Be to, Kate ir mados namų kūrybos vadovė Sarah Burton yra geros draugės.

Vis dėlto, akyliausiems Kate gerbėjams šeštadienį pademonstruotas stiliaus sprendimas jau buvo matytas.

Ar pamenate 2015 m. įvykusias princesės Charlotte krikštynas? Būtent šį paltą per svarbią šventę vilkėjo Kembridžo kunigaikštienė.

Kate Middleton

Po metų, per karalienės Elizabeth II gimtadieniui skirtą raitosios sargybos paradą kunigaikštienė ir vėl pasirodė su šiuo paltu.

Kate Middleton

Trečiasis kartas – per viešnagę Belgijoje 2017-ųjų liepą, į kurią Kate vyko su savo vyru princu Williamu.

Kate Middleton

Na, ir ketvirta proga, be abejo, – princo Harry ir Meghan Markle tuoktuvės, įvykusios šeštadienio popietę.

Kate Middleton stiliaus ikona vadinama ne vien dėl nepriekaištingai pasirenkamų drabužių derinių, bet ir dėl puikaus požiūrio į madą – ji dažnai vilki tuos pačius derinius, tačiau pakeičia vieną kitą detalę.

Mados žinovas Simonas Glazingas yra paaiškinęs, jog viena iš priežasčių, kodėl Kate viešumoje vilki tuos pačius apdarus – noras susitapatinti su paprastais žmonėmis.

„Būta daug spekuliacijų apie hercogienės Catherine ir princo Williamo finansus ir išlaidavimą. Veikiausiai, tai viena iš priežasčių, kodėl ji renkasi į viešumą eiti su jau vilkėtais drabužiais. Net princesės kartais turi rengtis atsižvelgdamos į biudžetą“, – kalbėjo jis.

Kate Middleton
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)