Praėjus vos mėnesiui po trečiojo vaikelio gimimo, šeštadienį įžengusi į Šv. Jurgio koplyčią Kate Middleton pribloškė elegantišku įvaizdžiu, tačiau tuo pačiu sukėlė apkalbų laviną.

„Nesu vestuvių ekspertas, bet ar Kate Middleton galima vilkėti baltą spalvą, jei tai nėra jos vestuvės?“ – klausė vienas internautų. Pasipiktinimas netruko plisti. „Kodėl Kate vilki baltą spalvą? Negalima vilkėti baltos, nebent esi nuotaka!“ – nė neįsižiūrėjusi į Kate įvaizdį pareiškė kita interneto vartotoja.

Nors iš pirmo žvilgsnio galėjo atrodyti, jog Kate nuo galvos iki kojų apsirengė balta spalva (socialiniuose tinkluose ji sulaukė nepelnytos kritikos), vis dėlto, kunigaikštienė išliko taktiška ir pasirinko prislopintos gelsvos spalvos apdarą (angl. primrose yellow).

Šventinį įvaizdį Catherine papildė tokios pat spalvos įmantria skrybėlaite.

Kate Middleton
Karališkosios vestuvės

Karališkosios šeimos atstovė pasirinko vilkėti mėgstamų mados namų „Alexander McQueen“ paltą. Kad Kembridžo kunigaikštienė pasirinks vilkėti būtent šių mados namų drabužį, buvo galima nuspėti. Ji ne tik didelė „Alexander McQueen“ gerbėja – būtent šių mados namų suknelę kunigaikštienė vilkėjo per savo vestuves su princu Williamu.

Klasikinio kirpimo paltas tapo savotišku pareiškimu, kaip K. Middleton palaiko Meghan Markle ir princo Harry santuoką. Meghan ištikima klasikinių, griežto kirpimo paltų gerbėja.

Karališkų tuoktuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)