Kurstanti neišvengiamą (ir pateisinamą) palyginimą su šiuolaikinių laikų Jackie Kenedy, Juliana Awada priskiriama protingų ir stilingų moterų politikos sluoksniuose kategorijai.

Puikiai atrodanti 44 metų libaniečių ir sirų kilmės moteris mokėsi Oksforde, vėliau ilgus metus dirbo šeimos tekstilės kompanijoje. Subtilia elegancija išsiskirianti J. Awada įnirtingos prezidento rinkimų kampanijos metu agitavo už savo vyrą ir visuomet puikiai atrodė.

Rinkimų debatuose ji vilkėjo kelnių kostiumus, susitikimuose su rėmėjais – tradicinį argentinietišką trikotažą ir aptemptus džinsus, o per sutuoktinio inauguraciją buvo pasipuošusi dramblio kaulo spalvos suknele. Tad visai nenuostabu, kad pirmoji Argentinos ponia netruko patekti į tarptautinius geriausiai besirengiančiųjų reitingus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)