Jos vyro Donaldo Trumpo nuolat kartojama frazė „Amerika pirmiausia“ ir populiarumas tarp baltaodžių darbininkų kardinaliai prieštarauja tam, ką renkasi Melania: itin brangūs, dažnai užsienio dizainerių kurti, puikiai suderinti drabužiai. Tuo tarpu daugelis amerikiečių dizainerių viešai atsisakė ją rengti, rašo wmagazine.com.

Gali kilti klausimas, kaip ponia Trump renkasi ir gauna drabužius, kuriuos vilkėdama rodosi viešumoje. Pasirodo, atsakymas skamba taip: Herve Pierre. Tai tas pats dizaineris, į kurį jis kreipėsi su prašymu padėti sukurti jos inauguracijos aprangą.

Prancūzijoje gimęs dizaineris anksčiau dirbo kompanijoje „Oscar de la Renta“, o pastaruoju metu – „Carolina Herrera“. Tai du amerikietiški prekės ženklai, kuriems vadovauja Lotynų Amerikos imigrantai ir kurie ilgą laiką rengia Vašingtono žmonas.

Dabar laisvai samdomas dizaineris ir konsultantas H. Pierre leidiniui „The New York Times“ sakė, kad jis nepažinojo Melanios iki pernai metų sausio, kai su juo buvo susisiekta dėl jos inauguracinio įvaizdžio. Akivaizdu, kad jiedu netruko rasti bendrą kalbą, mat dabar H. Pierre de facto atlieka jos stilisto darbą.

Melania Trump, Donaldas Trumpas

Kaip paaiškėjo, H. Pierre didžiąją dalį ponios Trump drabužių anonimiškai nuperka Niujorke. „Vykstu į „Bergdorf“, vykstu į „Saks“, „Michael Kors“, „Dior“, – sakė dizaineris „The Times“. – Sunkiausia tai, kad negaliu pasakyti, kam tai skirta.“

Taip pat jis pasirūpina, kad ponia Trump nesirengtų nieko, ką anksčiau yra vilkėję vieši asmenys. „Visada klausiu: „Ar tai jau buvo ant raudonojo kilimo? Ar kas nors tai jau vilkėjo?“ Nes nenoriu, kad ji atsirastų sąraše „Kam tai tiko geriau?“

Tas faktas, kad jos drabužiai perkami gatavi, nežinant nei parduotuvei, nei dizaineriui, kas yra pirkėja, tik patvirtina istorijas, kurias girdėjome anksčiau apie ponios Trump garderobą. Pernai kovą pirmoji šalies ponia per pirmąjį vyro kreipimąsi į Kongresą vilkėjo juodą „Michale Kors“ sijono kostiumą. Ponas Korsas suskubo paaiškinti, kad ponia Trump yra ilgametė klientė, tačiau ji įsigijo minėtą kostiumą gatavą ir su jo vardo prekės ženklu jokių specialių susitarimų nebuvo.

Melania Trump

Tai labai skiriasi nuo to, kaip sau drabužius rinkosi Michelle Obama. Ankstesnioji pirmoji ponia turėjo pagalbininkių, tokių kaip Ikram Goldman, vėliau – Meredith Koop, ir jos garderobas ne visada buvo renkamas paslapčia. Ponia Obama buvo linkusi atkreipti dėmesį į jaunų amerikiečių dizainerių su skirtinga kilme – Jasono Wu, Thakoono Panichgulo, Brandono Maxwello – darbus.

Kalbant apie madą, ponia Trump nesilaiko jos vyro puoselėjamos „Amerika pirmiausia“ filosofijos. Taip, ją galima buvo išvysti porą kartų vilkint Rafo Simonso pirmosios kolekcijos klasikiniam amerikiečių prekės ženklui „Calvin Klein“ drabužiais, tačiau neslepiamas abipusis susižavėjimas ir su italų „Dolce & Gabbana“.

Melania Trump vilki Rafo Simonso kurt1 palaidinę„Calvin Klein“ mados namams

Vis dėlto, reikėtų atkreipti dėmesį, kad ir M. Trump, ir M. Obama už didžiąją savo drabužių dalį susimokėdavo ir susimoka pačios.

Etikos taisyklės numato, kad pirmoji šalies ponia gali iš dizainerių priimti drabužius kaip dovanas, tačiau jie tampa vyriausybės nuosavybe ir yra siunčiami į Nacionalinį archyvą. Taip pat reikia pažymėti, kad M. Trump vis dar rengiasi savais drabužiais iš tų laikų, kai nebuvo pirmoji šalies ponia.

Melania Trump

Daugiau Melanios įvaizdžių išvysite fotoalbume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)