Hercogienė Kate vilkėjo raudoną suknelę su balta nėrinių apykakle iš Jenny Packham kolekcijos. Visus tris kartus, pristatydama pasauliui ką tik gimusį savo kūdikį, ji vilkėjo šios britų dizainerės kurtas sukneles.

Pasirodo, raudona suknele vilkėjo ir princesė Diana, 1984 metais pristačiusi pasauliui savo naujagimį princą Harry. Abi suknelės – ryškiai raudonos spalvos su baltomis apykaklėmis.

Princesė Diana ir Kate Middleton

Tai ne pirmas kartas, kai K. Middleton po gimdymo atidavė pagarbą savo velionei anytai. Princą George’ą 2013 metų liepą ji pristatė vilkėdama trumparankovę Jenny Packham suknelę, kuri labai priminė taškuotą suknelę, su kuria trimis dešimtmečiais anksčiau princesė Diana išėjo iš ligoninės su princu Williamu ant rankų.

Karališkoji šeima

Kai 2015 metų gegužę pasaulį išvydo princesė Charlotte, hercogienė pasirinko pastelinę Jenny Packham suknelę: geltonos spalvos, kiek ilgesnėmis rankovėmis, derančiomis vėsesniu pavasario oru. Tas pats pasakytina ir apie šią savaitę vilkėtą raudonąją suknelę.

Kate Middleton šį šeštadienį su tik gimusia dukra ir princesė Diana 1987 metais.

Princesė Charlotte, pirmą kartą pasirodydama pasauliui, buvo su megzta kepuraite, o štai princas George’as mėgavosi liepos šiluma ir ant ligoninės laiptų buvo atneštas be kepurės. Abu pirmieji karališkieji kūdikiai buvo susukti į baltas minkštas „G. H. Hurt & Son“ vilnos skaras.

Kadangi pirmadienį Londone oras buvo ganėtinai vėsus ir vėjuotas, mažasis naujagimis princas taip pat buvo su megzta kepuraite ir susuktas į tą pačią „G. H. Hurt & Son“ skarą, kaip ir vyresnieji broliukas bei sesutė.

Pirmuosius du kartus hercogienė Kate su naujagimiais pasirodė avėdama šviesios spalvos aukštakulnius, tačiau jos „Dune“ lengvi bateliai labiau tiko liepos orui, nei odiniai „Jimmy Choo“ bateliai, su kuriais ji buvo pristatydama princesę Charlotte.

Karališkoji šeima

Pirmadienį su naujagimiu sūnumi ant rankų ji pasirodė taip pat avėdama neutralius batelius, su kuriais jau buvo pasirodžiusi. Tai Gianvito Rossi bateliai „Gianvito 105“.

Kai gimė mažoji sesė Charlotte, princas George’as atvažiavo į ligoninę. Taip pat kaip ir jo tėtis princas Williamas, gimus jo broliui princui Harry. Mažojo broliuko pasveikinti princas Williamas į ligoninę atsivežė abu vyresnius vaikus.

Šį kartą George’as nebuvo prisiderinęs prie savo tėčio, nes į ligoninę jis atvažiavo su uniforma tiesiai iš mokyklos. Tuo tarpu princesė Charlotte šia proga buvo pasipuošusi melsva gėlėta suknele ir pavergė minią savo karališku pamojavimu. Jos brolis princas George’as šį kartą buvo drovesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)