Britų karališkosios šeimos atstovė Catherine – tikras elegancijos ir moteriškumo simbolis. Jos apdarai – subtilūs, neturintys nereikalingų detalių, pilnai atitinkantys karališkąjį protokolą. Ir nors retais atvejais Kate Middleton vis dėlto galima išvysti mūvint laisvalaikio tipo kelnes, tai veikiau išimtis, o ne tendencingas sprendimas.

O štai karalienė Letizia, nors per oficialius vizitus visuomet sugeba nustebinti klasikiniais stilizuotais kostiumėliais, vis dėlto, gerokai dažniau sau leidžia atrodyti kaip paprasta, neįpareigojantį stilių mėgstanti moteris.

Trečiadienį šiaurės Madride vykusiame kongrese dalyvavusi karalienė parodė, kas yra kasdienis stilius su karališka užuomina. 45-erių moteris vilkėjo baltą dvieilę liemenę, odines kelnes, kojas padabino įspiriamais odiniais batais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)