Didžiulė balta skrybėlė, kuria M. Trump papildė savo įvaizdį per antrąją Prancūzijos prezidento viešnagės dieną, davė peno įvairioms kalboms.

Balta skrybėlė yra laikoma vienu iš gerumo apraiškų simbolių. Užsidėti baltą skrybėlę – tai pasielgti garbingai, paisant visų moralės normų. Balta spalva taip pat yra tyrumo, nekaltumo simbolis.

Brigitte Macron, Melania Trump

Ar pirmoji ponia tokiu išskirtiniu aksesuaru norėjo perduoti tam tikrą žinią? Internetinėje erdvėje netruko pasipilti įvairių spėlionių ir bandymų įžvelgti užslėptą baltos skrybėlės prasmę.

Melania buvo tapatinama su atlikėja Beyonce – pastaroji savo vaizdo klipe „Formation“ dėvėjo kone identišką, tiesa, juodos spalvos skrybėlę. „Formation“ yra vienas iš atlikėjos albumo „Lemonade“ kūrinių, o šiuo albumu ji, kaip žinia, pasauliui pasufleravo apie sutuoktinio Jay-Z neištikimybę. Vėliau šiuos gandus patvirtino pats reperis.

Štai čia ir prasidėjo gerbėjų spėlionės – ar gali būti, kad Melania subtiliai užsiminė apie savo santykius JAV prezidentu?

Dar viena teorija – Melanios sutapatinimas su serialo „Skandalas“ personažu Olivia Pope.

Serialo herojė baltą skrybėlę derindavo prie prabangių baltų paltų ar kostiumėlių, o frazę „užsidėti baltą skrybėlę“ vartojo norėdama akcentuoti, kad elgiasi teisingai ir garbingai.

Be abejo, balta Melanios skrybėlė galėjo būti tiesiog įvaizdžio akcentas. Žinoma, atmetus faktą, kad ji jau ne kartą rinkosi baltos spalvos kostiumėlius, norėdami pasiųsti vieną ar kitą aiškią žinutę.

Sprendimas rengtis baltai ekspertų šifruojamas ir kaip parama moterų teisėms (tą yra ne kartą dariusi ir H. Clinton). Be to, būtent tokį stilių ji pasirinko ir pasirodydama šalia vyro po vadinamojo „Stormy Daniels“ skandalo.

Skrybėlė buvo kurta pagal specialų užsakymą, pateiktą mados dizaineriui Herve Pierre, kuris konsultuoja Melania įvaizdžio klausimais ir rūpinasi jos stiliumi. Skrybėlė buvo skrupulingai priderinta prie prabangaus Michael Kors švarko ir sijono kostiumėlio.

DonaldasTrumpas ir Melania Trump
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)