Sostinėje verslo centre „Pirklių klube“ pristatyta „Pietro Filipi“ 2018 metų pavasario ir vasaros kolekcija subūrė nemažai stilingų ir spalvingų viešnių.

Nors lauke pavasaris įsisiubuoja lėtai, tačiau dailiosios lyties atstovės jau ir dabar nevengia ryškių aprangos derinių bei spalvų.

Įprasta, kad lietuvaitės dažniau mėgsta pilkus, tamsius drabužių tonus ir privengia spalvingų derinių, tačiau šios viešnios kaip margaspalvė dailininko paletė renginį nudažė įvairiu, žaismingu koloritu.

Jos drąsiai rinkosi žalias kelnes ar kostiumėlį, geltonos spalvos palaidinę ar tokio pat spalvos tono švarkelius bei nuo šviesiausios iki tamsiausios mėlynos spalvos derinius. O drąsiai vilkimos raudonos ar rožinės spalvos kelnės pranašauja, kad lietuvaitės kaip reikiant išdrąsėjo. Net ir renginio vedėja bei dainininkė puošėsi akinančio ryškumo rožine suknele.

Stilingos sostinės damos

Vienintelė stilistė Agnė Gilytė liko ištikima pasteliniam aprangos koloritui, tačiau ir jos aprangoje būta išskirtinio akcento – leopardiniai aukštakulniai.

Agnė Gilytė

Pažvelkite, kaip stilingai ir pavasariškai pasipuošė renginio viešnios:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)