Buvusi Holivudo aktoriaus Beno Afflecko sutuoktinė „Oskarų“ teikimų ceremonijos raudonuoju kilimu žengė tarsi karalienė - o karalienės pigia bižuterija tikrai nesipuošia. Šįkart ant J. Garner rankų spindėjo du „Piaget“ žiedai, kurių vieno kaina siekia daugiau nei 23 tūkst„ o kito – net 155 tūkst. eurų.

Jennifer Garner

Ir tai dar ne viskas, portalas „PageSix“ praneša, kad 45-erių aktorė dabinosi 18 karatų balto aukso auskarais, puoštais deimantais ir mėlynais safyrais. Teigiama, kad vien šių auskarų vertė sieke beveik pusę milijono eurų.

Jennifer Garner

Žinoma, negalima pamiršti ir įspūdingos šleifinės „Versace“ suknelės, kuri išryškino visus aktorės figūros privalumus, ypač dailų rankų reljefą.

Holivudo žvaigždė pasirinko monochromatinį įvaizdį, tad prie vaiskios mėlynos spalvos suknelės priderino tokio paties atspalvio atvirus „Versace“ aukštakulnius.

Jennifer Garner
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt