Jau nuo pirmosios dienos čia plūdo literatūros gerbėjai ir mylėtojai. Juk kelias dienas trunkančios kultūros šventės jiems teko laukti visus metus.

Vienas reikšmingiausių kultūros įvykių Lietuvoje leidžia lankytojams susipažinti su naujausiomis leidyklų knygomis ir pabendrauti su jų kūrėjais.

Knygų mugės lankytojai

Didžiausioje knygų mugėje Baltijos šalyse susirinko nuo jaunimo iki vyresnio amžiaus žmonių ir visų jų tikslas – praplėsti akiratį literatūros srityje. Taip pat pastebėjome ir svečių iš užsienio.

Žmonės čia – įvairūs. Nuo norinčių pranykti minioje iki tokių, kurie nenori likti nepastebėti. Šventiškai nusiteikę žmonės nevengė ryškesnių spalvų, įdomesnių aprangos detalių.

„Nieko nėra blogiau nei juodos spalvos drabužiai. Visi aplink tamsūs ir nykūs, tad taip norisi išsiskirti iš tos pilkos masės. Visada stengiuosi rengtis ryškiau“, – kalbėjo geltoną suknelę vilkinti moteris.

DELFI Stilius sustabdyti drąsūs ir įdomūs žmonės nevengė savo aprangos sulyginti su skaitoma literatūra.

„Ką skaitai, taip ir atrodai. Jei tavo literatūra nyki, ko gero, taip ir atrodysi“, – kalbėjo Knygų mugėje sutiktas ekstravagantiškiau atrodantis vyriškis.

„Pasipuošiau, nes kiekvienais metais į Knygų mugę einu kaip į šventę“, – šypsojosi gražia suknele vilkinti moteris.

Pasižvalgykite, kaip atrodo meniškos sielos žmonės, kurie neabejingi literatūrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)