Pasveikinti kūrėją naujos kolekcijos pristatymo rytą atvyko jos artimos bičiulės, besisukančios verslo ir šou pasaulyje. DELFI Stilius nusprendė pasidomėti, kokius aksesuarus renkasi garsios moterys ir domėjosi jų požiūriu į juvelyrinius dirbinius ir bižuteriją.

„Papuošalai – kiekvienos moters silpnybė. Jų turiu pilnus stalčius, dažnai įsigyju naujų. Mėgstu ne tik tauriuosius metalus ir akmenis – turiu daug paprastų, gražių bižuterijos gaminių. Juos renkuosi atsižvelgdama į tai, kas tuo metu madinga. Nebrangius bižuterijos gaminius galima keisti kas savaitę ar mėnesį ir man tas tikrai nėra svetima“, – pasakojo atlikėja Ingrida Martinkėnaitė.

Ingrida Martinkėnaitė

Paklausta, be kokių aksesuarų niekada neišeitų iš namų, Ingrida nedvejodama atsakė, kad tai – laikrodis, auskarai ir, žinoma, vestuvinis žiedas.

„Nevengiu ir pati susigalvoti savų idėjų juvelyriniams dirbiniams, o tuomet jie pagaminami pagal užsakymą“, – teigė atlikėja ir pridūrė, kad iš tauriųjų metalų labiausiai vertina baltą auksą.

Ingridos Inži juvelyrikos pristatymas
Ingridos Inži juvelyrikos pristatymas

Nors įprastai nešioja vyro dovanotus papuošalus, šįkart „Ali šokoladinė“ bendraturtė Patricija Gadžijeva, tapusi kolekcijos pristatymo modeliu, įsisegė Ingridos kurtus auskarus.

Patricija Žuromskytė-Gadžijeva

„Dažniausiai nešioju vyro dovanotus papuošalus: sužadėtuvių žiedą, vestuvių žiedą, vaiko gimimo proga dovanotą žiedą, vestuvinius auskarus, grandinėlę, kuri man kelia sentimentų“, – pasakojo verslininkė.

Juokais paklausta, ar visus vyro dovanotus žiedus nešioja vienu kartu, P. Gadžijeva nedvejodama atsakė taip: „Viską – žiedus, auskarus, grandinėlę – nešioju vienu metu“.

Jauna moteris sako, kad nevengia įsigyti ir bižuterijos gaminių, jei tai gražus, stilingas papuošalas. Tačiau kiekvieną dieną ji mieliau renkasi relikvinius papuošalus iš sidabro ir aukso.

„Buvo laikotarpis, kai mėgau tik sidabrą, tačiau dabar man prie širdies auksas. Man beprotiškai graži balto ir geltono aukso kombinacija“, – teigė Patricija ir pridūrė, kad mieliausi jai – minimalistiniai, subtiliai žėrintys auskarai papuošalai.

Patricija Žuromskytė-Gadžijeva, Ingrida Žitkuvienė

Tituluota gražuolė, televizijos žvaigždė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė savo aksesuarų favoritais laiko auskarus ir laikrodžius: „Dažnai skubu, tad visada stebiu valandas. Laikrodis man labai aktualus ir reikšmingas. Auskarus mėgstu minimalistinius, dienos metu nešioju tik subtilius, prigludusius prie ausies. Vakarinius renkuosi išraiškingesnius, blizgesnius, galbūt „Swarovski“ tipo“.

Rūta pasakojo, kad dar vaikystėje kaip talismaną iš mamos gavo auksinius auskarus, tad prie širdies jai, vis tik, auksas.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
https://www.facebook.com/ieva.michlikaite

Tituluota gražuolė sako prioritetą teikianti juvelyriniams dirbiniams, tačiau niekada neatmeta galimybės įsigyti ir bižuterijos gaminių. Jų, sako, turi nemažą kolekciją: „Kartais bižuterija puikiai atrodo ir gražiai žėri, tad yra tinkama šventiniam vakarui. Kainos ir kokybės atžvilgiu ji neretai atitinka mano poreikius. Ir atsinaujinti galima daug dažniau nei perkant juvelyrinius dirbinius“.

O štai renginyje sutikta verslininkė Alesia Mačiulis pasakojo mėgstanti derinti prabangius ir gerokai pigesnius aksesuarus.

„Anksčiau visada nešiojau tik juvelyrinius dirbinius – auksą, brangakmenius (deimantus ir safyrus). Dabar pamėgau „Chanel“, „Fendi“ papuošalus, o mėgstamiausios apyrankės – iš „Hermes“, – kalbėjo moteris.

Auksas ar sidabras? Alesia sako, kad, veikiausiai, pasirinktų auksą, nes jį esą lengviau prižiūrėti nei sidabrą.

Alesia Mačiulis
Ingridos Inži juvelyrikos pristatymas

Verslininkė sako nevengianti nebrangių, vos 10-15 eurų tekainuojančių aksesuarų. Sako, svarbu tinkamai juos derinti. Pavyzdžiui, prie prabangaus laikrodžio ji mielai užsideda paprastą apyrankę.

O jei turėtų pasirinkti tik vieną aksesuarą, A. Mačiulis teigia, kad tai neabejotinai būtų laikrodis.

„Laikrodžiams turiu silpnybę. Prieš kelis dešimtmečius laikrodžių pasiūla buvo labai skurdi. Pamenu savo pirmąjį laikrodį – šveicarišką „Auguste Raymond“ – kaip aš jį prižiūrėjau ir mylėjau! Turiu pasakyti, šį laikrodį su malonumu nešioju iki šiol“, – kalbėjo A. Mačiulis.

Apie Ingridos Inži juvelyrikos dirbinių kolekciją:

Kolekcijos pagrindinė „ašis“ – stilizuotas angelas su septyniomis čakromis, skirtas ne tik pasipuošti, bet ir subalansuoti žmogaus energetinius taškus.

Sukurtos trys kolekcijos: iš aukso, aukso ir sidabro, sidabro. Ingrida moterims siūlys rinktis iš auskarų, pakabuko ir apyrankės.

„Seniai svajojau apie angelus. Pamenu, kaip vaikystėje močiutė primindavo, jog kiekviename žingsnyje jie mus saugo ir lydi. Angelai – apsaugos, sėkmės ir laimės simbolis. Todėl gavusi pasiūlymą iš „Fashion Gold“ įkūrėjos Julijos sukurti savo papuošalų liniją, nė akimirką neabejojau, kad išaušo laikas svajonėms virsti kūnu“, – pasakojo dizainerė.

Nuotraukos iš kolekcijos pristatymo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)