Amerikiečių „Vogue“ portalo komandos sprendimu, Angelina Jolie tapo efektingiausia šventinio vakaro žvaigžde.

Asimetriško kirpimo suknelė kiek apnuogino itin lieknas aktorės kojas, tad neatsitiktinai pasirinktas viršutinės dalies dekoras iš plunksnų tarsi neleido akims krypti žemyn. Svorio tema aktorei – ne pati maloniausia.

Visos nuotraukos – „Vida Press

Dar viena pagyrų sulaukusi kino industrijos žvaigždė – aktorė Diana Kruger, meistriškai išlaviravusi ant nuotakos ir raudono kilimo verto įvaizdžio ribos. Aktorė vilkėjo „Vera Wang“ mados namų suknelę.

Su balta nėriniuota „Brock Collection“ suknele spindėjo ir aktorė Kate Bosworth, patekusi tarp apdovanojimų ceremonijos stilingiausiųjų.

Šių metų populiariausia – purpurine – spalva raudoną kilimą nudažė vos 17-os metų aktorė ir aktyvistė Yara Shahidi, vilkėjusi „Giambattista Valli“ suknią iš 2017 m. pavasario kolekcijos.

Aktorė Kiernan Shipka tapo tikru šviežio oro gūsiu ceremonijoje plušusiems fotografams. 18-metė įrodė, kad ant raudono kilimo galima atrodyti žaismingai ir jaunatviškai, tuo pačiu prikaustant aplinkinių dėmesį. K. Shipka vilkėjo „Delpozo“ kostiumėlį.

Iš minios neabejotinai išsiskyrė aktorė Reese Witherspoon, pasirinkusi kiek kuklesnį, ne itin pompastišką įvaizdį su šia „Prada“ mados namų suknele.

Daugiau raudono kilimo įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją